Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,346 ori

Săptămâna aceasta ne vom concentra din nou asupra meciurilor din competiţiile interne. Cupa României, Liga 1, Bundesliga şi Primera Division ne oferă meciuri interesante care au potenţial şi ne pot aduce profit.

Meci echilibrat la Galaţi

În această seară, Oţelul primeşte vizita Petrolului Ploieşti în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Meciul are miză mare pentru ambele echipe. Pentru Oţelul, câştigarea cupei este singura şansă de a participa anul viitor în cupele europene. Petrolul are şanse de a ocupa un loc pe podium, dar au trecut 18 ani de când a câştigat ultimul trofeu şi acum are şansa de a-şi mai adăuga o cupă în palmares. Gazdele vor juca prudent şi vor încerca să nu primească gol acasă. Oaspeţii vor încerca să înscrie şi să ia o opţiune serioasă pentru calificare. Partida va fi tacticizată şi echilibrată. Probabilitatea unui egal la pauză sau la final este foarte mare. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meci de şase puncte

pariuriSâmbătă, Werder Bremen va primi vizita celor de la Wolfsburg şi are şansa de a-şi devansa adversara în clasament. Gazdele sunt doar o umbră a echipei care se lupta pentru locurile fruntaşe în prima ligă din Germania. Acum ocupă poziţia a 14–a în Bundesliga şi nu a scăpat încă de grijile retrogradării. Werder are cea mai slabă apărare, cu 56 de goluri primite în 29 de etape, dar şi unul dintre cele mai bune atacuri, reuşind să înscrie de 45 de ori. Wolfsburg se clasează pe locul 13, la două puncte distanţă de adversara din această etapă. Cu o victorie în acest meci scapă în proporţie de 99% de grijile retrogradării. Oaspeţii vin după patru rezultate de egalitate consecutive, toate cu gol marcat. Cred că meciul va fi foarte disputat şi ambele echipe vor marca, la fel cum s-a întâmplat în ultimele patru întâlniri directe. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1.63 ne va aduce 5,04 unităţi profit.

Spectacol pe Ramon Sanchez Pizjuan

Unul dintre cele mai interesante meciuri care se dispută în Primera Division săptămâna aceasta este cel dintre Sevilla şi Atletico Madrid. Gazdele se află la jumătatea clasamentului, pe locul zece, dar pe teren propriu sunt foarte puternici. În 15 etape au reuşit să obţină 11 victorii şi o remiză, pierzând doar de trei ori. Ce a agonosit acasă, a risipit în deplasare echipa din Sevilla. În 16 etape a reuşit doar o victorie şi cinci rezultate de egalitate.

Atletico Madrid este în plină luptă cu rivala locală, Real, pentru a doua treaptă a podiumului.  Ambele echipe au jucători de atac foarte buni şi sunt şanse mari să vedem un meci cu goluri de ambele părţi. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,77 ne va aduce 7,7 unităţi profit.

Derbyul suferinţei

Duminică, CSMS Iaşi se deplasează la Severin pentru a juca împotriva echipei locale. Meciul este foarte important pentru cele două echipe care se află în zona retrogradării şi au nevoie mare de cele trei puncte puse în joc. Severinul ocupă locul 17, la două puncte în spatele Iaşului, echipă clasată pe locul 16. Locul 14, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă sezonul viitor, este ocupat de către Ceahlăul Piatra Neamţ. Echipa nemţeană are 27 de puncte. Mai sunt opt etape până la final şi orice punct câştigat de către echipele vizate de retrogradare este foarte important. Cred că atât Iaşi-ul, cât şi Severinul, vor juca prudent până pe final, când vor forţa victoria. Meciurile de acest gen, în special în Liga 1, se încheie cu un scor alb la pauză. Cred că prima repriză va fi sărăca şi nu se va înscrie. Pariez 5 unităţi pe un 0-0 la pauză. Cota de 2,8 ne va aduce 9 unităţi profit.

Primele clasate se înfruntă pe Arena Naţională

Steaua primeşte vizita ocupantei locului secund în Liga I, Petrolul Ploieşti. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a avut un parcurs impecabil pe teren propriu până acum, reuşind să câştige de 13 ori în tot atâtea etape. Petrolul s-a descurcat bine în deplasare. Are cinci victorii, cinci egaluri şi trei înfrângeri în meciurile disputate pe teren străin. Meciul împotriva Stelei va fi mult mai greu decât cele disputate până acum. Steaua este foarte puternică acasă şi pune probleme mari oricărui adversar. Deşi este la adăpostul unei distanţe confortabile de locul doi, cred că echipa din Ghencea va juca la victorie această partidă. Probabil stadionul va fi plin şi publicul o va împinge de la spate să atace. Este cunoscut faptul că jucătorii Stelei sunt foarte bine pregătiţi fizic şi au o capacitate de efort mai bună decât celelalte echipe din RomâniaAcest atu al „roş-albaştrilor” este completat şi de meciul pe care Petrolul îl dispută astăzi la Galaţi, în Cupa României.

Partida de astăzi va fi foarte solicitantă. Oţelul este o echipă redutabilă şi ploieştenii nu pot trata cu superficialitate cupa. Cred că Steaua nu va avea un meci uşor, dar se va impune. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Strum Graz – Austria Viena: Pronostic: x2 – corect. Scor final: 1-1
Waalwijk – Feyenoord: Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 1-1
Lazio – Juventus: Pronostic: x2 – corect. Scor final: 0-2
Rapid – Steaua: Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 1-1

Fotbal la TV

Cupa României
Joi, 18 aprilie
Ora 20:30 Oţelul – Petrolul Digi Sport 1

Liga 1 – România
Vineri, 19 aprilie
Ora 20:30 “U” Cluj – Gaz Metan Digi Sport 1
Sâmbătă – 20 aprilie
Ora 19:00 Severin – Iaşi Digi Sport 1
Ora 21:30 Viitorul – Rapid Digi Sport 1
Duminică – 21 aprilie
Ora 17:00 Astra – Ceahlăul Digi Sport 1
Ora 19:00 Gloria Bistriţa – CFR Cluj Digi Sport 1
Ora 19:30 Chiajna – Vaslui Dolce Sport 1
Ora 21:30 Pandurii – Dinamo Digi Sport 1
Luni – 22 aprilie
Ora 19:00 Braşov – Oţelul Digi Sport 1
Ora 20:45 Steaua – Petrolul Digi Sport 1

About Cristi Iuhasz