Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 2,535 ori

Competiţiile interne au intrat pe ultima sută de metri şi echipele care mai sunt implicate în luptă pentru a-şi realiza obiectivul trag cu dinţii de orice şansă de a obţine puncte. În Liga 1 se duce o luptă interesantă pentru locurile de Europa League şi pentru evitarea retrogradării.

Şansă pentru Pandurii

fotbalViitorul Constanţa se deplasează la Târgu Jiu pentru a înfrunta echipa locală, Pandurii.
Meciul are miză pentru ambele echipe. Constănţenii se clasează pe locul 14, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc retrogradabil, Concordia Chiajna. Gazdele se clasează pe locul trei, la egalitate de puncte cu Petrolul Ploieşti. Echipa antrenată de Cristian Puştai se luptă pentru locului doi cu Petrolul, Dinamo şi Astra. „Câinii Roşii” au pierdut două puncte importante pe teren propriu împotriva Ceahlăului şi pot fi depăşiţi de echipa din Târgu Jiu. Pandurii au avut un parcurs foarte bun pe teren propriu în acest sezon. În 14 etape au reuşit zece victorii, trei remize şi au pierdut o singură dată. Viitorul a jucat tot de 14 ori în deplasare şi a reuşit să obţină 13 puncte în aceste confruntări. În tur, constănţenii s-au impus, dar cred că meciul din această seară va avea un alt deznodământ. Mizez pe plusul de valoare şi de formă a Pandurilor. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Freiburg, favorită la Furth

Freiburg este aproape de a obţine o participare în sezonul viitor de Europa League. Pentru realizarea acestei performanţe se luptă cu Frankfurt şi Hamburg. Mai sunt doar două etape până la final şi nu-şi permite un pas greşit în faţa ultimei clasate, Furth. Deşi joacă în deplasare, Freiburg nu ar trebui să aibă probleme în această partidă. Gazdele au reuşit să obţină doar patru remize în 16 meciuri disputate pe teren propriu. Sâmbătă vor înfrunta una dintre echipele bune în acest sezon de Bundesliga. Freiburg a avut un parcurs acceptabil pe teren străin, obţinând cinci victorii şi cinci remize în 16 etape. În tur, oaspeţii s-au impus la limită. Cred că această partidă va avea acelaşi deznodământ. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Meci greu pentru Werder

Werder Bremen a făcut un sezon foarte slab. Cu două etape înainte de final, se clasează pe locul 14, la doar trei puncte de locul de baraj pentru evitarea retrogradării. Alături de Hoffenheim are cea mai slabă apărare din Bundesliga, cu 62 de goluri încasate. Frankfurt a avut un parcurs bun în acest sezon şi este foarte aproape de participare în cupele europene sezonul viitor. Sâmbătă va juca pe teren străin contra celor de la Werder Bremen. Ambele echipe vor încerca să câştige pentru că au nevoie de puncte. Deşi este cotată cu 3, victoria oaspeţilor este cel mai probabil rezultat. Există o diferenţă de valoare, de moral şi de formă între cele două echipe. Cred că gazdele pot obţine maxim un punct în această partidă. Pariez 10 unităţi pe „X2”. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Derby la Lyon

PSG are un avans confortabil de şapte puncte în fruntea clasamentului primei ligi din Franţa şi este mare favorită la câştigarea titlului de campioană. Mai sunt însă patru etape de disputat şi, pentru a avea un final de sezon liniştit, parizienii ar trebui să obţină cel puţin un punct în deplasarea de la Lyon. Gazdele sunt în competiţie pentru un loc de Champions League cu Marseille, Nice şi Saint – Etienne.
Dacă pierd acest meci, situaţia lor devine foarte complicată. Cred că ambele echipe vor juca prudent şi vor încerca să speculeze greşelile adversarilor.
Lyon a avut pe teren propriu un parcurs în oglindă cu cel al parizienilor pe teren străin. În 17 etape au obţinut zece victorii şi patru remize, pierzând de trei ori. În confruntare dintre cele două echipe, disputată în campionat pe terenul celor de la Lyon, ambele formaţii au înscris de câte patru ori. Cred că şi în acest meci vor izbuti să înscrie atât jucătorii antrenaţi de Ancelotti, cât şi cei antrenaţi de Garde. Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,70 ne va aduce 6,6 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Fenerbahce – Benfica: Pronostic: X2 – greşit. Scor final: 1-0
Furth – Hannover: Pronostic: X2 – corect. Scor final: 2-3
Petrolul – Viitorul: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 3-0
CFR Cluj – Steaua : Pronostic: 2 – greşit. Scor final: 0-0

Fotbal la TV

Liga 1 – România
Joi, 9 mai
Ora 17:00 CFR Cluj – Turnu Severin Digi Sport 1
Ora 19:00 CSMS Iaşi – Astra Digi Sport 1
Ora 21:30 Pandurii – Viitorul Digi Sport 1

Vineri, 10 mai
Ora 21:00 Dinamo – Steaua Digi Sport 1

Sâmbătă, 11 mai
Ora 18:00 Gaz Metan – Oţelul Galaţi Digi Sport 1
Ora 20:30 Ceahlăul – Vaslui Digi Sport 1

Duminică, 12 mai
Ora 19:00 “U” Cluj – CSMS Iaşi Digi Sport 1
Ora 19:00 Concordia – Petrolul Dolce Sport 1
Ora 21:30 Astra – Rapid Digi Sport 1

Luni, 13 mai
Ora 19:00 Turnu Severin – Pandurii Digi Sport 1
Ora 19:30 Braşov – CFR Cluj Dolce Sport 1
Ora 21:30 Viitorul – Gloria Bistriţa Digi Sport 1

About Cristi Iuhasz