Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,215 ori

Săptămâna aceasta, oferta caselor de pariuri este săracă. Cea mai bună opţiune pentru cei care vor să parieze pare a fi campionatul Norvegiei. Acesta a ajuns abia la etapa a 12-a şi fiecare echipă luptă pentru un obiectiv. Lupta pentru prima poziţie, momentan, se dă între Strřmsgodset şi Rosenborg, echipe care se vor confrunta sâmbătă laTrondheim.

Victoria, singura variantă pentru Rosenborg

Rosenborg ocupă locul doi în prima ligă din Norvegia, la cinci puncte în spatele echipei a cărei vizită o va primi sâmbătă. În cazul unei victorii, gazdele se vor apropia la două puncte de liderul campionatului, dar dacă pierd acest meci, distanţa se va mări la opt puncte şi şansele de a câştiga titlul de campioană scad considerabil. Rosenborg trebuie să forţeze victoria în acest meci. Strřmsgodset a avut un parcurs foarte bun până acum şi este o candidată serioasă la câştigarea campionatului în acest sezon. A avut rezultate bune atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Pe teren străin a jucat de cinci ori şi a reuşit să obţină zece puncte. Rosenborg s-a descurcat bine în deplasare în acest sezon, dar pe teren propriu a avut un parcurs modest. A câştigat doar trei meciuri în şase etape şi a pierdut teren în faţa celor de la Strřmsgodset. Cred că meciul va fi foarte echilibrat şi ambele echipe vor marca. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,56 ne va aduce 4,48 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Tromso

Tromso se clasează pe locul şapte în prima ligă din Norvegia. Nu este o echipă de top, dar pe teren propriu a avut rezultate foarte bune în acest sezon. În cinci etape a reuşit să câştige de patru ori, a marcat 11 goluri şi a primit doar trei. Duminică va primi vizita celor de la Lillestrom. Oaspeţii au avut un parcurs foarte slab în deplasare. În cinci meciuri au câştigat doar o dată. Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a avut loc anul trecut în luna septembrie şi s-a încheiat cu scorul de 5-1 în favoarea celor de la Tromso. Forma este un alt atu al gazdelor. Acestea au marcat de nouă ori în ultimele trei partide disputate pe teren propriu şi au câştigat nouă puncte. Lillestrom a pierdut ultimele trei partide jucate în deplasare, încasând zece goluri. Echipa gazdă este favorită clară. Cred că se va impune şi mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Honnefos favorită pe teren propriu

Un alt meci interesant din prima ligă norvegiană este cel dintre Honnefos şi Odd Grenland. Ambele echipe se zbat în partea inferioară a clasamentului. Gazdele ocupă locul 11, în timp ce Odd Grenland se află pe locul 14. Oaspeţii au cel mai slab parcurs pe teren străin în prima ligă din Norvegia.
Au pierdut fiecare dintre cele cinci deplasări, au marcat doar o dată şi au încasat nouă goluri. Honnefos nu este o echipă de temut, dar în faţa unui adversar de calibrul celui din etapa aceasta este favorită clară. Deşi gazdele au şanse mari de a se impune, pentru mai multă siguranţă, mizez pe un „1X” la acest meci. La o miză de 10 unităţi, cota de 1,36 ne va aduce 3,6 unităţi profit.

Meci greu pentru “Lanterna roşie”

În liga secundă din Norvegia, Elverum primeşte vizita celor de la Fredrikstad. Gazdele au reuşit să obţină doar cinci puncte în 12 etape şi par condamnate la retrogradare în liga a treia. Pe teren propriu, au jucat şapte partide, reuşind să obţină doar două puncte. Oaspeţii ocupă locul opt în clasament. Majoritatea punctelor acumulate până acum le-au obţinut pe teren propriu. În deplasare, au reuşit să se impună doar de două ori în şase etape. Duminică au şanse mari de a obţine a treia victorie. Întâlnesc un adversar slab, care traversează o perioadă proastă. Diferenţa de formă dintre cele două echipe este foarte mare. Gazdele au reuşit doar o remiză în ultimele cinci etape, în vreme ce oaspeţii au patru victorii. Mizez 8 unităţi pe victoria celor de la Fredrikstad. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Săptămâna trecută

TPS Turku – Honka: Pronostic: ambele echipe marchează – greşit. Scor final: 2-0
Lahti – VPS Vaasa: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-2
HJK Helsinky – Inter Turku: Pronostic: ambele marchează – greşit. Scor final: 6-0
Congo – Burkina Faso: Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 0-1
Tanzania – Coasta de Fildeş: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 2-4

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz