Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,440 ori

Perioada de pregătire a ajuns pe ultima sută de metri şi echipele vor intra, în curând, în noul sezon competiţional. La sfârşitul acestei săptămâni vom avea meciuri din Elveţia, Slovenia, Slovacia, Ucraina, Rusia, Norvegia şi Croaţia. În această pauză competiţională, majoritatea echipelor au vândut şi au cumpărat jucători şi doar după câteva meciuri ne putem da seama pe cine ne putem baza când vrem să pariem.

Plzen, favorită la supercupă

fotbalMâine, Viktoria Plzen o va înfrunta pe FK Jablonec în supercupa Cehiei. Cele două echipe au avut rezultate bune sezonul trecut. Plzen a câştigat campionatul, la limită, în faţa celor de la Sparta Praga şi a avut un parcurs bun în Europa League. Jablonec a încheiat sezonul pe locul patru, în spatele celor de la Slovan Liberec. Locul din campionat nu-i asigură participarea în cupele europene, dar şi-a salvat sezonul prin câştigarea cupei în faţa celor de la Mlada Boleslav. Ambele echipe îşi doresc supercupa şi cred că meciul va fi foarte disputat. Anul acesta au mai avut loc trei confruntări între Plzen şi Jablonec. Viktoria a câştigat meciul din returul campionatului, dar a pierdut cele două meciuri din Cupa Cehiei, disputate contra adversarei de mâine. Plzen este echipa mai valoroasă şi mai experimentată. Cred că va trata cu seriozitate acest meci şi va reuşi să se impună. Pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,80 ne va aduce 6,4 unităţi profit.

De la agonie la extaz

Cu puţin timp în urmă, la Rapid era o situaţie foarte grea. Jucătorii şi antrenorii aveau multe salarii restante, lotul era foarte subţire şi rezultatele nu erau dintre cele mai bune. Cireaşa de pe tort, sau bomboana pe colivă, a fost retrogradarea echipei în liga secundă, din motive financiare. Săptămâna aceasta ar putea fi una foarte fericită pentru echipa din Giuleşti. Clubul a fost preluat de alţi acţionari, care s-au angajat să-i ofere stabilitate financiară şi LPF îi oferă Rapidului şansa de a rămâne în prima ligă. Sâmbătă, începând cu ora 21:00, echipa din Giuleşti o va înfrunta pe Concordia Chiajna într-un meci de baraj. Echipa care se va impune în acest meci va rămâne şi sezonul viitor pe prima scenă fotbalistică din România. Chiajna a reuşit sezonul trecut s-o scoată pe Steaua din Cupa României şi a demonstrat că este capabilă să producă surprize. Cred că nu-şi va vinde ieftin pielea şi Rapid va avea un meci greu. “Giuleştenii” au un lot mai valoros şi probabil vor fi împinşi de la spate de suporteri. Au şanse mari de a câştiga acest meci şi de a rămâne în Liga 1. Mizez 7 unităţi pe victoria lor. Cota de 2,30 ne va aduce 9,1 unităţi profit.

Super-meci în supercupă

Echipele din Rusia au investit foarte mulţi bani în transferuri şi au adus jucătorii “cu nume” din campionate importante din Europa. Totuşi, conducătorii acestor echipe au dat dovadă de naivitate şi au aruncat zeci de milioane de euro pe fotbalişti care nu valorau atât. Au adus vedete, dar performanţa se lasă aşteptată. În cupele europene, echipele din Rusia au avut un parcurs modest, comparativ cu pretenţiile lor. Sezonul trecut, titlul de campioană a fost disputat aprig de CSKA Moscova şi Zenit. CSKA a reuşit să adune cu două puncte mai mult decât cei de la Zenit şi s-a impus în această confruntate. Echipa din Moscova a realizat eventul, câştigand cupa în faţa celor de la Anzhi.

Sâmbătă, duelul din campionat se va muta în supercupă. CSKA şi Zenit se vor înfrunta şi meciul se anunţă a fi spectaculos. Cred că ambele echipe vor marca. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Domzale – Astra: Pronostic: 2 – corect. Scor final: 0-1
Tromso – Cejle: Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 1-2
Videoton – FK Mladost Podgorica: Pronostic: 1 – corect. Scor final: 2-1

Tags: ,

About Cristi Iuhasz