Europa League – ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,453 ori

Săptămâna aceasta ne aduce un nou tur preliminar al Europa League. În turul precedent, majoritatea echipelor erau necunoscute şi meciurile nu erau deloc tentante. Astăzi vor intra în competiţie echipe din România, Cehia, Croaţia, Grecia, Belgia, Olanda şi Rusia. Acestea au notorietate şi pot fi o opţiune bună pentru pariori.

Calificarea se decide la Nicosia

fotbalAstra Giurgiu, una dintre reprezentantele României în acest tur preliminar, primeşte vizita ciprioţilor de la Omonia Nicosia. Competiţia internă din Cipru a progresat semnificativ în ultimii ani, acest lucru fiind demonstrat de rezultatele opţinute de echipele cipriote în competiţiile europene. În ciuda progresului fotbalului cipriot, cred că Liga 1 este mai puternică decât prima ligă din Cipru. Astra Giurgiu a avut un parcul bun sezonul trecut în Liga 1 şi este una dintre echipele care speră la un loc fruntaş şi sezonul acesta. Cu siguranţă, românii îşi doresc calificarea. Pentru a trece în turul următor, trebuie să facă un meci bun şi să încerce să nu primească gol. Cred că ambele echipe vor juca prudent. Omonia Nicosia va încerca să-şi păstreze intacte şansele de calificare şi să dea lovitura în retur, în timp ce gazdele vor încerca să câştige fără gol primit. Nu mă aştept la un meci deschis şi spectaculos. Este prima manşă a acestei confruntări şi nicio echipă nu va risca foarte mult. Cred că se vor marca sub 2,5 goluri. Mizez 7 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,75 ne va aduce 5,25 unităţi profit.

Standard, favorită în Islanda

Standard Liege va juca în Islanda contra celor de la KR Reykjavik. Gazdele sunt în plin campionat şi traversează o perioadă foarte bună. În primele zece etape au reuşit să se impună de opt ori, au remizat o dată şi au fost învinşi doar de către Fram. În Belgia încă nu a început campionatul şi acest lucru este un avantaj pentru islandezi. Din păcate, alte avantaje nu mai au în faţa celor de la Standard Liege. Belgienii au un lot mai valoros şi mai experimentat decât cel al echipei gazdă. Diferenţa dintre fotbalul belgian şi cel islandez este evidentă. Standard are pretenţii mult mai mari decât KR Reykjavik şi cred că poate să ajungă în grupele Europa League. Oaspeţii sunt favoriţi la câştigarea acestei partide. Cred că vor trata meciul cu maximă seriozitate şi vor încerca să obţină calificarea în această seară. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Jagodina, prea mică pentru Rubin

Sârbii de la Jigodina întâlnesc una dintre cele mai bune echipe din acest tur preliminar al Europa League, Rubin Kazan. Ruşii au ajuns până în semifinalele competiţiei sezonul trecut şi au fost eliminaţi greu de către Chelsea. Au şanse mari de a ajunge şi sezonul acesta în grupele competiţiei. Primul pas este eliminarea sârbiilor de la Jigodina. Misiunea ar trebui să fie uşor de realizat. Echipele din Rusia au investit mult în ultima perioadă. Campionatul Rusiei a devenit foarte tentant pentru fobaliştii cunoscuţi din Europa. Campionatul Serbiei este dominat de Partizan şi Steaua Roşie. În Europa, niciuna dintre aceste echipe nu au reuşit performanţe notabile în ultimii ani. Jigodina este un nume obscur în fotbalul european. Rubin Kazan are un lot mult mai valoros şi mai experimentat. Ruşii sunt clar favoriţi în această dublă confruntare. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Săptămâna trecută

Viktoria – Plzen: Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 2-3

Rapid – Chiajna: Pronostic: 1 – greşit. Scor final: 1-1

CSKA Moscova – Zenit: Pronostic: ambele marchează – greşit. Scor final: 3-0

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz