Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,412 ori

Săptămâna aceasta se dispută o nouă etapă a preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor. Oferta pentru pariori nu este deloc bună. Majoritatea meciurilor par foarte dezechilibrate şi cotele sunt prea mici. România întâlneşte Ungaria pe teren propriu şi are nevoie de victorie.

Meci vital pentru România

Naţionala de fotbal a RomânieiSelecţionata noastră nu a avut un parcurs foarte bun în aceste preliminarii ale turneului final din Brazilia, dar are încă şanse la locul al doilea.
Acesta permite disputarea barajului de calificare la Campionatul Mondial. România are zece puncte.
A reuşit să câştige deplasările din Estonia şi Turcia şi a remizat pe terenul ungurilor. “Tricolorii” au avantajul programului în ultima parte a acestei campanii de calificare. Mai au de disputat trei meciuri pe teren propriu şi o deplasare facilă în Andorra. Dacă se impune mâine în faţa selecţionatei Ungariei, România are şanse mari de a se clasa pe poziţia secundă. În meciul tur, deşi au obţinut un punct, jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă au făcut un joc modest. Acum este nevoie de mult mai mult. Jucăm acasă, avem nevoie de victorie şi trebuie să abordăm meciul mai ofensiv şi cu o determinare mai mare. Ungaria nu este o echipă de speriat. România are avantajul terenului propriu şi al publicului care o poate împinge de la spate.
Cred că avem forţa necesară pentru a învinge Ungaria. Pariez 7 unităţi pe victoria României. Cota de 1,90 ne va aduce 6,3 unităţi profit.

Victorii pe linie pentru Belgia

Belgia are şase victorii şi un egal în cele şapte partide disputate până acum în preliminarile Campionatului Mondial şi este lider în grupa A. Până la final se va da o luptă aprigă între selecţionata Belgiei şi principala urmăritoare, Croaţia. Cele două echipe sunt despărţite de trei puncte. Serbia, Ţara Galilor, Scoţia şi Macedonia; nu mai au şanse de a se clasa pe unul dintre primele două locuri, dar ar putea avea un rol determinant în hotărârea echipei care se va califica direct la turneul final. În acest moment, prima şansă o are Belgia, dar orice pas greşit poate fi decisiv. Mâine, belgienii vor juca în Scoţia şi trebuie să câştige cele trei puncte puse în joc. Gazdele au avut un început dezastruos în aceste preliminari şi nu mai pot spera la calificare, dar în ultima etapă au reuşit să câştige surprinzător în Croaţia. Belgienii trebuie să trateze meciul cu atenţie. Mizez 8 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Duelul codaşelor

Codaşele grupei C, Kazakhstan şi Insulele Feroe, se întâlesc mâine seară la Astana. Gazdele au câştigat doar un punct până acum, în vreme ce Feroe are eşecuri pe linie. În Feroe fotbalul se practică la nivel de amatori şi ne-am obişnuit să vedem echipa naţională a acestui stat călcată în picioare aproape la fiecare meci. Kazakhstanul este la un nivel mult mai înalt decât cel al feroezilor. Campioana acestei ţări, Shakhter Karagandy, s-a calificat în grupele Europa League şi a fost la un pas să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Nu există termen de comparaţie între cele două selecţionate. Cred că gazdele vor încerca să obţină prima victorie din aceste preliminarii şi vor reuşi. Au jucători profesionişti, mai valoroşi decât cei din Feroe, cu experienţă internaţională mai vastă. Mizez cu încredere 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,50 este foarte bună şi ne poate aduce 5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz