Ponturi pentru pariori

Articolul a fost vizualizat de 1,816 ori

Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia către competiţiile interne. Campionatele din Anglia şi Germania ne oferă partide interesante, care ne pot aduce profit. Am ales patru meciuri care au un grad de predictibilitate mare şi cotă rezonabilă.

Meci deschis la Frankfurt

Eintracht Frankfurt primeşte sâmbătă vizita celor de la Hamburger SV. Oaspeţii au un start de sezon prost, în cele şase etape disputate până acum reuşind să obţină doar patru puncte. Gazdele au început mai bine acest sezon de Bundesliga şi se clasează pe locul 13 în clasament, cu şapte puncte. La prima vedere, Frankfurt pare favorită în acest meci, dar confruntarea va fi foarte strânsă. Oaspeţii au jucători valoroşi, precum Van Der Vaart, care pot pune probleme unei echipe de talia celei din Frankfurt. Gazdele au un moral mai bun şi avantajul terenului propriu. Cred că ambele echipe vor încerca să obţină victoria în acest meci şi vor marca. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru „tunari”

Arsenal Londra este liderul Premier League, cu 12 puncte după cinci etape, şi anul acesta pare să aibă forţa de a se lupta pentru titlul de campioană. Chelsea nu are un joc convingător, Manchester a început cu stângul acest sezon şi echipa antrenată de Wenger câştigă teren în faţa principalelor contracandidate. La sfârşitul acestei săptămâni va juca pe terenul celor de la Swansea. Gazdele sunt greu de învins şi pot pune probleme multor echipe din prima ligă engleză, dar Arsenal are prima şansă în această partidă. „Tunarii” sunt într-o formă bună, au jucători valoroşi, care pot face diferenţa şi pot aduce echipei cele trei puncte puse în joc. Swansea a câştigat şapte puncte în acest debut de campionat, dar a pierdut confruntările cu Manchester şi Tottenham. Cred că echipa gazdă va pierde şi în faţa celor de la Arsenal. Mizez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2,15 ne va aduce 9,2 unităţi profit.

Victoria,singura opţiune a „cormoranilor”

Liverpool a dezamăgit în ultimii ani, nereuşind să concureze granzii din Premier League pentru câştigarea tiltului de campioană. Sezonul acesta a avut un start

Steven Gerrad, căpitanul celor de la Liverpool

Steven Gerrad, căpitanul celor de la Liverpool

foarte bun, cu trei victorii în primele trei etape. Apoi au urmat o remiză şi o înfrângere care le-au mai tăiat din elan jucătorilor antrenaţi de Rodgers. A venit momentul pentru o nouă victorie care s-o menţină pe Liverpool la o distanţă de maxim două puncte faţă de echipa clasată pe primul loc. Această victorie le este
la-ndemâna celor de la Liverpool. Aceştia vor juca în deplasare împotriva ultimei clasate, Sunderland. Gazdele au obţinut doar un punct în cinci etape şi par victime sigure în acest sezon de Premier League. Singurul lor atu în această confruntare este terenul propriu. Acesta este insuficient în faţa unei echipe precum Liverpool. Oaspeţii sunt mai experimentaţi şi mai valoroşi. Cred că vor obţine victoria fără probleme. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Stuttgart,favorită clară

Stuttgart este o echipă care de obicei se clasează în prima jumătate a clasamentului în Bundesliga şi în ultimii ani ne-a obişnuit cu participări în cupele europene.
Sezonul acesta a început mai greu, cu trei înfrângeri în primele trei etape, dar apoi a reuşit două victorii şi o remiză. Duminică va juca pe terenul nou promovatei Braunschweiger. Gazdele se clasează pe ultimul loc, cu doar un punct, şi au şanse foarte mici de a rămâne în prima ligă. Trecerea de la liga a doua la Bundesliga a fost un duş rece pentru Braunschweiger. Această echipă nu este pregătită să ţină piept echipelor din prima ligă.
Oaspeţii au un lot mai valoros, experienţă mult mai mare şi un moral mai bun. Mizez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,95 ne va aduce 9,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz