FC Caransebeş – FC Hunedoara: 2-0 (0-0): Declaraţii, în loc de cronică

Articolul a fost vizualizat de 1,508 ori

ALIN ARTIMON (antrenor FC Caransebeş):

Alin Artimon“Nu ştiu cât este victoria de importantă, dar este una meritată. Un joc pe care l-am controlat de la un capăt la altul şi mă bucur că am câştigat a doua oară contra Hunedoarei, că putem demonstra prin rezultat că suntem o echipă superioară în momentul acesta şi că merităm să fim acolo unde suntem. În acelaşi timp, am demonstrat că înfrângerea de acasă cu Becicherecu Mic a fost un accident şi îi felicit pe băieţi că au avut capacitatea de a reveni după un insucces greu de digerat până şi de ei.

Din punctul meu de vedere, am fost superiori, inclusiv din punct de vedere fizic, ca tonus, putere, angajament, poziţionare. Am reuşit să creăm oportunităţi, iar ei, în afară de mingea deviată la final, nu au avut nimic. Am reuşit să închidem bine, să ieşim pe tranziţie, să punem în dificultate linia lor de fund, acolo unde au fost vulnerabili, la duelurile unu contra unu. Este în regulă. Una peste alta, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Vine un meci mai greu decât acesta, cu Giarmata.”

CONSTANTIN OLARIU (antrenor FC Hunedoara):

declaratie olariu“Ne pare rău că am pierdut acest meci. Voiam să recuperăm cele trei puncte pierdute în tur (0-1 – n.r.), însă chiar nu vreau să discut foarte mult despre arbitraj. Dar când îţi dă şapte cartonaşe galbene… Mai avea trei de dat şi era toată echipa avertizată. A mai dat şi un penalty absolut dubios, enervează de la început echipa prin nişte decizii aiurea, sigur că nu mai putem juca fotbal. Nu mai spun că terenul este mic, înghesuit şi prost şi nu se poate juca fotbal.

În momentul ăsta nu mai putem juca fotbal, sau să vorbim despre fotbal. Vorbim despre o bătaie şi cu asta basta. Cine este mai potent, câştigă. Potent din toate punctele de vedere, dacă vreţi să înţelegeţi chestiile astea. Îmi pare rău, mergem înainte, ne jucăm şansa până la capăt. Asta este… Eu nu mă bat cu nimeni, mă bat să ajung în play-off. O să vedem ce va fi acolo.”

Sunt declaraţiile celor doi antrenori la finalul partidei. Una, cea a lui Alin Artimon, echilibrată, de bun simţ, cu o analiză corectă a ceea ce s-a întâmplat pe teren. Antrenorul unei grupări mici, care a luat toate cele şase puncte Hunedoarei, înscriindu-i trei goluri fără să primească vreunul. A doua declaraţie, una plângăcioasă, în care se caută alibiuri pentru eşec, în care antrenorul hunedorean încearcă să îşi ascundă incompetenţa lui şi randamentul slab al echipei pe care o pregăteşte.

O echipă care la Caransebeş nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse, dar care, în opinia lui Olariu, a fost învinsă de arbitri şi de jocuri de culise, dar şi de un teren necorespunzător. Să fim serioşi! Şi atunci să nu ne mai mire că FC Caransebeş este liderul seriei, cu două victorii contra celor de la Hunedoara.

 

Tags: ,

About Ion Bădin