Tenis de viitor

Articolul a fost vizualizat de 1,718 ori

Zgura “roşie” de la Tenis Club Siderurgica Hunedoara a fost gazda ospitalieră a unei interesante competiţii de tenis de câmp – “Cupa Micro Mega Junior” – rezervată tinerelor speranţe care practică de curând acest sport în cadrul clubului. Turneul, sponsorizat de cunoscutul om de afaceri Lucian Hărău, a adus la start 10 sportivi şi sportive, repartizaţi iniţial în două grupe de câte cinci.

Andreea Kiss primeşte trofeul “Micro Mega junior” de la antrenorul Viorel Căciulescu

Andreea Kiss primeşte trofeul “Micro Mega junior” de la antrenorul Viorel Căciulescu

În prima grupă s-a impus fără nicio problemă Andreea Kiss, care practică sportul cu “racheta” de trei ani şi care şi-a lăsat fără replică cei patru adversari întâlniţi, respectiv: Iulian Marinescu, Iulia Leon, Bianca Nistor şi Giulia Pivniceru. A doua grupă a fost ceva mai echilibrată, în semifinale promovând cel mai tânăr paricipant, Robert Kiss, în vârstă de 8 ani, alături de “veteranul” Eusebiu Marian, 12 ani. Prima semifinală a fost una în “familie”, Andreea Kiss trecând cu 6-3 de fratele ei Robert, iar în cea de-a doua, Iulian Marinescu a dispus cu acelaşi scor de Eusebiu Marian.

Finala turneului “Cupa Micro Mega junior” s-a disputat între Andreea Kiss, favorita numărul 1, şi Iulian Marinescu, tânăra şi talentata hunedoreancă de 10 ani impunându-se cu un sec 6-2, dovedindu-şi superioritatea tehnică, dar şi loviturile de efect. Finala mică a fost adjudecată de Eusebiu Marian, care l-a învins pe mai tânărul său adversar, după un meci echilibrat, cu 6-4.
În încheiere, să amintim că, la fel ca şi la alte turnee, cel care a depus suflet ca totul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii a fost antrenorul Viorel Căciulescu.

Tags: ,

About Ion Bădin