Ponturi pentru pariori: Dueluri decisive

Articolul a fost vizualizat de 1,460 ori

Săptămâna aceasta vor avea loc câteva dispute foarte echilibrate şi interesante. Acestea au un grad mai scăzut de predictibilitate, dar şi cote mai bune, care ne pot aduce un profit mai mare. Ne vom concentra asupra acestor meciuri.

Derby în Premier League

Manchester City v Arsenal - Premier League-1340250La finalul acestei săptămâni, Manchester City va primi vizita celor de la Arsenal Londra. Se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe din Premier League. Oaspeţii sunt lideri şi au cinci puncte avans faţă de principala urmăritoare, Liverpool. Gazdele se clasează pe locul patru, la şase puncte în spatele liderului. O victorie în această confruntare i-ar ajuta să reintre în lupta pentru titlu. S-ar apropia la trei puncte de Arsenal şi ar aştepta şansa de a trece pe prima poziţie. Manchester City a avut un parcurs perfect până acum pe teren propriu. În şapte partide a câştigat de şapte ori, marcând 29 de goluri şi primind doar două.

Acasă este o echipă redutabilă şi poate învinge pe oricine în Premier League. Arsenal are un sezon foarte bun şi, spre deosebire de gazde, este constantă atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. A jucat şapte meciuri pe teren străin şi a obţinut cinci victorii şi o remiză. Confruntarea de sâmbătă va fi foarte interesantă. Ambele echipe traversează o perioadă bună şi vor juca la victorie. Cred că va fi un spectacol absolut şi ambele echipe vor marca. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,57 ne va aduce 5,7 unităţi profit.

Final de an dificil

Steaua a dat semne de slăbiciune şi oboseală în ultimele etape disputate în Liga 1. Jucătorii, care au câştigat la pas Liga 1 sezonul trecut, acum par nemotivaţi şi neconcentraţi. O parte dintre ei, probabil, se gândesc la o nouă provocare. Vor să plece în alte campioanate, la echipe care le pot oferi un salariu mai mare. Au început sezonul cu speranţa unei calificări în primăvara Champions League, dar rezultatele obţinute în această competiţie au fost dezamăgitoare. Greşelile individuale au făcut diferenţa, în defavoare lor, în acest sezon.

Totul a început cu golul încasat din cauza neînţelegerii dintre Sukala şi Tătăruşanu în prima etapă contra celor de la Schalke, a continuat cu prestaţia jalnică a lui Gheorghievski în partida cu Chelsea şi s-a terminat cu pasa greşită a lui Latovlevici în meciul de pe teren propriu cu Basel şi golul încasat, pe contraatac, în prelungirile meciului din Elveţia, deşi Steaua era în avantaj. În unele cazuri, a fost de vină lipsa de experienţă, în altele lipsa de valoare.

Deşi în Champions League Steaua nu reuşea rezultate bune, în Liga 1 a avut un început foarte bun. De patru etape însă, n-a mai cunoscut gustul victoriei. Patru remize la rând, toate cu scorul de 1-1, au adus Steaua într-o situaţie surprinzătoare. Mai îngrijorător este jocul echipei din ultima perioadă. Nu mai vedem entuziasmul şi foamea de victorie care i-a adus Stelei atâtea victorii. La finalul acestei săptămâni, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va avea un meci foarte dificil la Piatra Neamţ, împotriva celor de la Ceahlăul. Gazdele i-au pus probleme Stelei şi în tur. Ceahlăul a jucat nouă partide pe teren propriu şi a obţinut şase victorii şi două remize. Steaua a jucat opt meciuri pe teren străin. S-a impus de patru ori şi a înregistrat patru remize. Cred că în acest meci un rezultat de egalitate la pauză sau la final este foarte probabil. Mizez zece unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,82 ne va aduce 8,2 unităţi profit.

Meciul etapei în Serie A

Duminică, Napoli va primi vizita celor de la Inter Milano. Gazdele se clasează pe ultima treaptă a podiumului în prima ligă din Italia, în vreme ce oaspeţii ocupă locul patru. Între cele două echipe există o diferenţă de patru puncte şi ambele tabere au nevoie de victorie. Inter s-ar putea apropia la un singur punct de adversara din această etapă. Napoli ar putea să se detaşeze la şapte puncte de milanezi şi ar face un pas important către o participare în Champions League şi sezonul viitor.

Cele două echipe au un joc spectaculos şi cred că vor marca măcar câte un gol fiecare. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz