Ponturi pentru pariori: Confruntare incendiară în Olanda

Articolul a fost vizualizat de 1,333 ori

Etapa aceasta avem de ales dintr-o ofertă bogată. Campionate puternice, precum cel din Olanda, Spania, Franţa şi Portugalia, ne oferă oportunitatea de a face profit. Am ales câte un meci din fiecare competiţie menţionată.

Derby-ul etapei în Eredivisie

fotbalMâine vom avea parte de un meci interesant din prima ligă olandeză. Feyenoord primeşte vizita celor de la Vitesse şi are şansa de a se apropia la două puncte de un loc de Champions League. Oaspeţii se clasează pe poziţia secundă, cu 41 de puncte după 20 de etape, în vreme ce gazdele ocupă locul patru, cu 36 de puncte. Se anunţă un meci disputat, în care Feyenoord are prima şansă, dar nu este favorită clară. Ambele echipe sunt redutabile şi cred că-şi propun victoria. Mă aştept la un meci spectaculos, în care ambele echipe vor marca. În meciurile celor de la Feyenoord s-au marcat, în medie, 3,6 goluri pe meci, în timp ce în partidele celor de la Vitesse s-a înregistrat o medie de 3,55 goluri pe meci. În ultima confruntare directă, gazdele s-au impus cu scorul de 2-1. Cred că ambele echipe vor marca şi pariez 8 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 3,6 unităţi profit.

Rayo, condamnată la retrogradare

Rayo Vallecano are un sezon foarte slab şi se clasează pe locul 19 în Primera Division, după 21 de etape disputate. La finalul acestei săptămâni va avea un mec dificil, în deplasare, contra celor de la Levante. Gazdele sunt o echipă de mijlocul clasamentului şi în momentul de faţă ocupă locul opt în clasament. Pe teren propriu au avut un parcurs echilibrat, obţinând trei victorii şi patru remize în zece meciuri. Rayo nu rupt gura târgului în deplasare şi a pierdut şapte meciuri din cele 11 disputate. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori luna aceasta, în Cupa Spaniei. Levante s-a calificat în actul următor, după o remiză albă şi o victorie la limită, 1-0. Probabil şi această confruntare va fi echilibrată şi vom avea parte de un rezultat strâns. Gazdele au câteva atuuri pe care cred că le vor fructifica şi se vor impune. Au un plus de valoare şi experienţă şi un moral mai bun după victoria din cupă. Terenul propriu este un alt avantaj important al celor de la Levante. Mizez 7 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 2,25 ne va aduce 8,75 unităţi profit.

Saint-Etienne luptă pentru un loc de Champions League

Saint-Etienne se clasează pe locul patru în prima ligă din Franţa şi are şanse la o participare în Champions League sezonul viitor. Pentru a realiza acest lucru trebuie să obţină o clasare pe podium la finalul sezonului. Locul trei este ocupat momentan de Lille, echipă care are cu patru puncte mai mult decât Saint-Etienne. Echipa antrenată de Galtier nu are voie să facă paşi greşiţi contra echipelor modeste, dacă vrea să rămână cu şanse în cursa de urmărire a celor de la Lille. La finalul acestei săptămâni va juca pe teren propriu contra celor de la Valenciennes. Oaspeţii sunt implicaţi în lupta pentru evitarea retrogradării. După 21 de etape se clasează pe locul 18 cu 18 puncte şi au şanse mici de izbândă în confruntarea cu Saint-Etienne. Gazdele au avut un parcurs bun pe teren propriu. În 11 meciuri au reuşit să obţină şapte victorii şi două remize. Saint-Etienne s-a impus de patru ori în ultimele cinci confruntări directe şi sunt şanse mari să asisităm la un rezultat similar. Mizez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Porto continuă cursa pentru titlu

Porto se clasează pe ultima treaptă a podiumului în prima ligă din Portugalia, la un punct în spatele ocupantei locului secund, Sporting, şi trei puncte în spatele liderului Benfica. Lupta pentru prima poziţie este acerbă şi Porto trebuie să joace la victorie fiecare partidă. În această etapă va avea un meci care la prima vedere pare facil, în deplasare, contra celor de la Maritimo. Gazdele se clasează pe locul 11 şi, în mod normal, nu pot avea pretenţii în faţa unui adversar de talia celor de la Porto. Între cele două echipe există o diferenţă mare de valoare şi experienţă. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz