Ponturi pentru pariori: Confruntări interesante în Primera Division

Articolul a fost vizualizat de 1,549 ori

Sezonul acesta de Primera Division este cel mai interesant din ultimii ani. Celor două echipe care se luptau de obicei pentru câştigarea titlului de campioană, Real şi Barcelona, li s-a alăturat Atletico Madrid. Aşadar, titlul în prima ligă spaniolă nu mai este o afacere în doi. Atletico le pune mari probleme celor doi granzi şi s-ar putea să le “fure” titlul de campioană.

Atletico, cu un pas în faţa rivalelor

pariuriSăptămâna trecută, Barcelona şi Real Madrid au făcut paşi greşiţi şi au pierdut puncte în faţa celor de la Valencia şi Athletic Bilbao. Atletico Madrid a profitat de această conjunctură şi a urcat pe primul loc în clasament, după victoria categorică în faţa celor de la Sociedad. Acum, echipa antrenată de Simeone depinde doar de ea şi are şanse de a câştiga titlul de campioană. Avantajul de trei puncte pe care îl are în faţa contracandidatelor este însă foarte mic şi nu trebuie să se încurce în confruntările cu echipele modeste din campionat. O astfel de confruntare va avea loc la finalul acestei săptămâni, pe terenul celor de la Almeria. Gazdele se clasează pe locul 17 în prima ligă spaniolă şi sunt implicate serios în lupta pentru evitarea retrogradării. Au jucat de zece ori pe teren propriu şi au obţinut trei victorii şi trei remize. Atletico a avut un parcurs constant, atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Are nevoie de victorie şi în acest meci pentru a rămâne pe prima poziţie şi mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,30 ne va aduce 3 unităţi profit.

Real, de neîntrecut pe propriul teren

Real Madrid are un parcurs foarte bun pe teren propriu. A disputat acasă zece partide şi a reuşit să obţină nouă victorii, marcând 32 de goluri şi primid doar opt. Etapa aceasta va primi vizita celor de la Villarreal. Oaspeţii au început foarte bine acest sezon, dar s-au stins pe parcurs şi au ajuns pe locul cinci. Primele trei poziţii sunt adjudecate clar de Atletico, Barcelona şi Real Madrid, dar Villarreal are şanse de a termina pe locul patru şi de a juca în play-off-ul Champions League. Trebuie s-o devanseze pe Athletic Bilbao, echipă care are trei puncte avans.

În confruntarea de săptămâna aceasta, “submarinul galben” pare condamnat la eşec. Real are jucători foarte valoroşi, care pot decide în orice moment soarta unei partide. “Galacticii” au mare nevoie de puncte pentru a rămâne aproape de Atletico Madrid şi cred vor da tot ce au mai bun în această confruntare. Pentru Villarreal ar fi bun şi un egal, dar au şanse mici să-l obţină. Cred că Real va fructifica plusul de valoare şi de experienţă şi se va impune. Mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Valencia luptă pentru un loc de cupă europeană

Valencia nu are un sezon strălucit. După 22 de etape disputate, se clasează pe locul opt în Primera Division, cu 28 de puncte, la opt puncte în spatele ocupantei ultimului loc de Europa League, Real Sociedad. Etapa trecută a reuşit o victorie surprinzătoare pe terenul Barcelonei şi acum ar trebui să aibă un moral foarte bun. La finalul acestei săptămâni va juca pe teren propriu, împotriva ultimei clasate, Betis Sevilla. Gazdele au şansa de a continua seria rezultatelor bune, începută pe Camp Nou. Betis este echipa din prima ligă spaniolă cu cele mai proaste rezultate pe teren străin. În zece partide disputate a reuşit doar două remize. Valencia a avut un parcurs echilibrat pe propriul teren, reuşind cinci victorii şi două remize în 11 etape. Gazdele s-au impus în ultimele nouă meciuri jucate acasă contra celor de la Betis. Cred că partida de săptămâna aceasta va avea acelaşi deznodământ şi mizez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz