Auchan rebranduieşte Real şi face angajări la Deva

Articolul a fost vizualizat de 2,874 ori

Hipermarketul Real din Deva urmează să fie închis în perioada 17-27 martie 2014 pentru rebranding. În acest interval, francezii de la Auchan vor rearanja marfa, vor face toate ajustările necesare la nivel de logistică şi, mai ales, vor înlocui sigla Real cu Auchan. Hipermarketul din municipiul Deva face parte din ultimul lot de magazine care intră în procedura de rebranding.

AuchanÎn 12 septembrie 2013 a fost finalizată tranzacţia Auchan-Real vizând achiziţia a 20 de hipermarketuri Real în România, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între Grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei din România la sfârşitul lunii iulie 2013. Convergenţa celor 20 de magazine şi trecerea sub marca şi comerţul Auchan trebuie să se realizeze în mai puţin de un an.

Se fac angajări

Salariaţii Real au fost informaţi că nu se vor face concedieri, cel puţin în perioada următoare, ei urmând a fi preluaţi odată cu business-ul. La începutul acestei săptămâni, Auchan a anunţat o campanie de angajări pentru hypermarketul din Deva. Francezii caută pentru magazinul devean măcelari, brutari, patiseri şi bucătari. Candidatul ideal pentru aceste posturi trebuie să fi absolvit zece clase şi o şcoală profesională de profil sau să aibă o diplomă de calificare în meseria respectivă. CV-urile se pot depune până în data de 8 martie.

De asemenea, se mai caută lucrători comerciali, dar şi agenţi de securitate. Dacă pentru angajaţii de pe raioane se caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial, pentru agenţii de pază se cere să mai fi lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, să aibă atestat profesional de agent de pază şi protecţie şi să ştie să lucreze pe computer. Termenul limită de depunere a CV-urilor este 7 martie pentru lucrătorii comerciali şi 8 martie pentru agenţii de pază.

About Adrian Sălăgean