Ponturi pentru pariori: Atletico, depăşită de marea rivală

Articolul a fost vizualizat de 1,667 ori

Real Madrid a reuşit să preia conducerea în Primera Division şi are prima şansă la câştigarea titlului de campioană. La pândă stau Barcelona şi Atletico Madrid. Acestea aşteaptă un pas greşit al “Galacticilor” pentru a le sufla poziţia de lider. Lupta este crâncenă şi cred că va fi dramatică până la final. Primera Division ne oferă câteva meciuri interesante etapa aceasta.

Atletico pierde teren în faţa rivalelor

fotbalAtletico Madrid a ajuns pe poziţia a treia în Primera Division, la două puncte în spatele Barcelonei şi la trei puncte în spatele celor de la Real Madrid. La finalul acestei săptămâni, Atletico va juca pe terenul Celtei Vigo. Echipa antrenată de Simeone a avut un parcurs bun atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. În 12 meciuri disputate pe teren străin a reuşit opt victorii şi o remiză. Celta Vigo este o echipă de mijlocul clasamentului în Spania şi Atletico este favorită la câştigarea celor trei puncte puse în joc. Etapa trecută, Atletico a fost aproape de o victorie în confruntarea cu rivala locală, Real Madrid. A fost egalată însă pe final şi a pierdut două puncte foarte importante. Acum nu-şi permit un pas greşit pe terenul celor de la Celta Vigo. O victorie i-ar ţine aproape de prima poziţie. Între Celta şi Atletico există o diferenţă clară de valoare şi experienţă. Cred că aceasta se va materializa într-o victorie a oaspeţilor. Pariez 10 unităţi pe acest prognostic. Cota de 1,85 ne va aduce 8,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Anderlecht

Anderlecht are un sezon slab şi se clasează abia pe locul trei în prima ligă din Belgia, la o distanţă de nouă puncte faţă de prima clasată, Standard Liege. Pe teren propriu are un parcurs foarte bun şi este o echipă greu de învins, dar în deplasare nu a fost constantă, alternând victoriile cu remizele şi înfrângerile. În 14 etape a înregistrat şase victorii, două remize şi şase înfrângeri. La finalul acestei săptămâni va juca pe terenul celor de la OH Leuven. Gazdele se zbat în zona retrogradării, ocupând locul 15, cu 24 de puncte obţinute în 28 de etape. Cele două echipe se află în situaţii diametral opuse. Anderlecht are un lot valoros, experienţă şi luptă pentru câştigarea titlului de campioană, în vreme ce OH Leuven are şanse mici să rămână în prima ligă. În ultimele două confruntări directe s-a impus Anderlecht şi cred că această partidă va avea un deznodământ asemănător. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Salzburg, cea mai în formă echipă din Europa

Salzburg traversează o perioadă excelentă şi nu are adversar în campionatul Austriei. Echipa antrenată de Schmidt este lider detaşat, cu un avans de 22 de puncte faţă de echipa de pe poziţia secundă. Aceasta a avut un parcurs la fel de bun şi în Europa League, eliminând-o pe Ajax cu scorul general de 6-1. Salzburg este una dintre favoritele la câştigarea trofeului în acest sezon. În campionat nu are emoţii. Are un avans considerabil, care creşte de la etapă la etapă. Salzburg înscrie cu uşurinţă patru sau cinci goluri într-un meci şi poate trece fără probleme de orice adversar din campionat. În această etapă va juca în deplasare contra celor de la SV Ried. Gazdele se clasează pe locul cinci şi luptă pentru un loc de Europa League. În ultimele cinci etape au patru remize şi o victorie. Contra celor de la Salzburg au şanse infime şi cred că vor pierde fără drept de apel. Mizez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz