Angajaţii grupului Micro Mega au sărbătorit împreună, de 1 Mai

Articolul a fost vizualizat de 1,876 ori

Grupul de firme Micro Mega a reuşit să le ofere angajaţilor o zi de 1 Mai deosebită. Toţi cei aproximativ 700 de angajaţi, împreună cu familiile lor, au sărbătorit pe platoul Stadionului “Michael Klein” din Hunedoara.

Unul dintre zecile de copii premiaţi de deputatul Carmen Hărău la serbarea de 1 Mai

Unul dintre zecile de copii premiaţi de deputatul Carmen Hărău la serbarea de 1 Mai

“Am dorit să le mulţumim şi în acest fel angajaţilor noştri”, mărturiseşte Carmen Hărău, deputat PNL de Hunedoara, fost director general al grupului de firme Micro Mega, acţionar majoritar al acestuia. “Cred că evoluţia grupului Micro Mega este un exemplu clar că Hunedoara noastră poate să renască. Societatea Micro Mega HD a luat fiinţă cu 23 de ani în urmă şi încă există. Mai mult, are ca subsidiare două foste filiale ale vechiului combinat siderurgic (Proserv şi Recomsid), filiale pe care, practic, le-a salvat de la dispariţie şi le-a dezvoltat. Nu am fi reuşit acest lucru fără aportul decisiv al angajaţilor noştri: oameni competenţi şi harnici, care merită toată aprecierea noastră. Le doresc tuturor să fie sănătoşi, fericiţi şi prosperi. Am încercat, pe vremea în care am condus acest grup de firme împreună cu soţul meu, Lucian Hărău, să le ofer angajaţilor liniştea zilei de mâine, în primul rând prin salariul plătit la timp, fără nicio zi de întârziere, în nicio lună. Mă bucur că am reuşit asta. În plus, în perioadă de criză economică nu doar că am reuşit să păstrăm numărul locurilor de muncă, ci am reuşit să-l şi sporim, ceea ce dovedeşte încă o dată bunele noastre intenţii faţă de Hunedoara şi hunedoreni. Din postura de deputat, îmi doresc să am pentru toţi hunedorenii cel puţin aceleaşi reuşite pe care le-am înregistrat în cazul celor 700 de angajaţi ai Micro Mega. Pentru că sunt absolut convinsă că Hunedoara noastră poate şi trebuie să redevină ce a fost odată, chiar mai multe de-atât”, a declarat Carmen Hărău.

“Avem cei mai buni angajaţi”

Ingredientele de bază ale unei serbări de 1 mai: un pahar de bere,  un spectacol folcloric şi, mai ales, câte o glumă cu prietenii şi colegii

Ingredientele de bază ale unei serbări de 1 mai: un pahar de bere,
un spectacol folcloric şi, mai ales, câte o glumă cu prietenii şi colegii

Directorul executiv al societăţii Recomsid S.A., Ion Giurgiu, spune că ziua de 1 mai a fost cea mai bună ocazie pentru a le arăta tuturor angajaţilor Micro Mega că eforturile lor de a fi disciplinaţi, competenţi şi harnici nu au trecut neobservate: “Avem cei mai harnici, devotaţi, serioşi şi competenţi angajaţi. Spun asta şi acum, dar obişnuiesc să o spun şi în discuţiile cu partenerii noştri de afaceri. Pe de altă parte, în urmă cu 12 ani, am avut şi nesperata şansă de a fi preluaţi de doamna Carmen şi domnul Lucian Hărău. Dacă vă mai aduceţi aminte, în 2002 erau nouă filiale ale fostului combinat scoase la privatizare. Trei dintre ele nu au fost dorite de nimeni, apoi comasate în Mecanica Sider şi preluate de noul proprietar al combinatului. Din cele şase filiale privatizate, doar două au reuşit să reziste, să se dezvolte şi să mai existe şi acum: Recomsid şi Proserv. Iar asta doar mulţumită familiei Hărău”.

Sărbătoare pentru toţi

Copiii angajaţilor din firmele ce compun grupul Micro Mega au avut şi de această dată ocazia de a se întrece fie într-un concurs de desene pe asfalt, fie într-o competiţie de alergări.

Intră pe arhiva.replicahd.ro pentru mai multe imagini de la serbarea de 1 Mai organizată de Grupul Micro Mega

Intră pe arhiva.replicahd.ro pentru mai multe imagini de la serbarea de 1 Mai organizată de Grupul Micro Mega

Câştigătorii au primit diplome, iar toţi participanţii s-au ales cu premii în dulciuri. Angajaţii care iubesc sportul au luat parte la întreceri de popice, fotbal, fotbal-tenis, tenis de câmp şi tenis de masă. Cei mai sedentari din fire au avut parte de un spectacol folcloric oferit de solistele Ana Almăşana Ciontea, Carmen Daniela Muntean, Mariana Suciu, Violeta Deminescu, Daniela Tărnăuceanu şi ansamblul de dansuri “Haţegana”.

Pe platoul de lângă Stadion au venit pentru a-i felicita pe angajaţii grupului Micro Mega şi câţiva reprezentanţi ai Partidului Naţional
Liberal: Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Mircea Moloţ, Tiberiu Balint şi Bogdan Ţâmpău.

Câştigătorii competiţiilor sportive organizate la Sărbătoarea Micro Mega

POPICE – FEMININ

Intră pe arhiva.replicahd.ro pentru mai multe imagini de la serbarea de 1 Mai organizată de Grupul Micro Mega

Intră pe arhiva.replicahd.ro pentru mai multe imagini de la serbarea de 1 Mai organizată de Grupul Micro Mega

I – Edit Onofrei, Daniela Ţoţea
II – Gabriela Becheanu,
Ionela Iftimie
III – Stela Babarţi,
Maricica Agafiţei

TENIS DE CÂMP

I – Constantin Mardale
II – Cristian Pândariu
III – Ciprian Moga

FOTBAL – TENIS

I – Mihai Lăzărean
II – Marian Boca
III – Adrian Bădălan

TENIS DE MASĂ

I – Claudiu Vasilescu
II – Marian Gaici
III – Constantin Stoica

CONCURS DE ALERGĂRI – FETE

Categoria 4 – 7 ani

I – Nicoleta Şendroni
II – Bianca Pop
III – Carina Lăscuş

Categoria 8 – 10 ani

I – Izabela Lakatoş
II – Emanuela Mihorianu
III – Celine Mareş

Categoria 12 – 15 ani

I – Alyssa Mareş
II – Alina Lakatoş
III – Livia Mihorianu

CONCURS DE ALERGĂRI – BĂIEŢI

Categoria 6 – 9 ani

I – Eduard Agrigoroaie
II – Marian Ioan Moldovan
III – Andrei Răileanu

Categoria 10 – 12 ani

I – Adelin Ciuciulin
II – George Bejan
III – Ovidiu Bobora

Categoria 13 – 16 ani

I – Gabriel Aleman
II – Ciprian Gordan
III – Cosmin Cumpănici

FOTBAL

Recomsid – ArcelorMittal: scor 2-2

About Ciprian Iancu