Ponturi pentru pariori: Elita turneului final

Articolul a fost vizualizat de 1,188 ori

Campionatul Mondial din Brazilia se aproprie cu paşi repezi de final. La finalul acestei săptămâni se vor disputa sferturile de finală şi vom şti care este careul de aşi al acestui turneu final. Până acum am avut parte de numeroase surprize. Spania, Italia şi Anglia, echipe cotate cu şanse importante la câştigarea trofeului, au fost eliminate în faza grupelor. Cred că surprizele vor continua şi în ultimele faze ale acestei competiţii.

Meci dificil pentru gazde

rodriguezLa debutul competiţiei, Brazilia era considerată principala favorită la câştigarea titlului mondial. Probabil, mulţi o consideră favorită şi în acest moment, dar parcursul brazilienilor până acum nu a fost deloc convingător. Au avut probleme în meciurile cu Croaţia, Mexic şi Chile. Pe chilieni i-au eliminat greu, în urma loviturilor de departajare. În sferturile de finală, gazdele vor avea un adversar mult mai puternic. Columbia a câştigat fără probleme grupa din care a făcut parte, cu trei victorii în trei partide, marcând de nouă ori şi primind doar două goluri. În optimi a trecut de Uruguay cu scorul de 2-0. Columbienii sunt într-o formă mai bună decât brazilienii şi acest lucru va conta în confruntarea directă cu aceştia. James Rodriguez a avut evoluţii foarte bune până acum şi a înscris de cinci ori în patru partide. Poate pune probleme oricărui adversar şi poate face diferenţa în favoarea Columbiei. Există premize pentru un rezultat pozitiv al columbienilor. Brazilia este favorită la casele de pariuri, dar terenul propriu este singurul ei atu. Columbia nu va pierde în primele 90 de minute. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,91 ne va aduce 9,1 unităţi profit.

Meci deschis oricărui rezultat

Cele mai puternice echipe europene rămase în competiţie, Franţa şi Germania, se vor confrunta în sferturile de finală ale tuneului final din Brazilia. Ambele echipe au jucători foarte valoroşi, care evoluează la cel mai înalt nivel şi o forţă ofensivă impresionantă. Franţa a fost mai constantă decât Germania până acum şi a câştigat trei dintre cele patru meciuri disputate până acum. Nemţii nu au reşit să câştige în timpul regulamentar meciul din optimi cu Algeria. Jucători precum Klose, Podolski, Muller, Ozil, Gotze, Benzema şi Giroud reprezintă un adevărat pericol pentru defensivele adverse şi pot marca în orice partidă.

Cred că vom avea parte de un meci foarte disputat. Miza este mare şi cele două echipe nu se vor năpusti în atac, dar vor încerca să marcheze. Este greu să termini o astfel de confruntare fără să primeşti gol şi trebuie să pui probleme în ofensivă pentru a avea şanse de a obţine un rezultat bun. Cred că ambele echipe vor marca şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,85 ne va aduce 8,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz