Deputatul hunedorenilor, Carmen Hărău, împreună cu tinerii liberali din municipiul Hunedoara, lansează campania: “Să facem Hunedoara noastră cât mai frumoasă!”

Articolul a fost vizualizat de 1,996 ori

 

Deputat de Hunedoara Eleonora Carmen Hărău

Deputat de Hunedoara Eleonora Carmen Hărău

În perioada 14.07.2014 – 20.07.2014, asociaţiile de proprietari, prin reprezentanţii lor legali (preşedinte, administrator), precum şi oricare altă instituţie de pe teritoriul municipiului Hunedoara, se pot prezenta la cabinetul parlamentar de pe strada George Enescu, nr. 5, între orele 0900-1900 pentru a face comenzi de material floricol în vederea amenajării spaţiilor verzi.

Florile vor fi acordate cu titlu gratuit, ca sponsorizare, de către companiile grupului S.C. Micro Mega HD S.A.. Cei interesaţi vor primi sprijin logistic şi asistenţă tehnică din partea firmei producătoare, S.C. Proserv S.A. Hunedoara.

Acţiunea se va finaliza cu acordarea unor premii pentru asociaţiile de proprietari şi pentru instituţiile cu cel mai înalt simţ civic, dovedit prin participarea voluntară a cetăţenilor alături de tinerii liberali, la efectuarea şi întreţinerea lucrărilor de amenajare. Premiile vor fi acordate în prima jumătate a lunii octombrie de către un juriu format din reprezentanţi ai Consiliului Local Hunedoara şi ai societăţii civile (jurnalişti, pensionari, ONG etc.).

Vă aşteptăm, dragi prieteni, să facem Hunedoara noastră cât mai frumoasă!

Eleonora-Carmen Hărău
Deputat de Hunedoara

About Redacţia REPLICA