“Lupul de pe Wall Street” vine în România

Articolul a fost vizualizat de 1,576 ori

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în România, pe 18 noiembrie 2014, pentru a susţine o conferinţă în care le va împărtăşi participanţilor secretele succesului său în afaceri, dar şi cum se pot feri de capcanele în care el a picat.

Jordan Belfort

Jordan Belfort

Jordan Belfort este un personaj real, un om cu o charismă excepţională, un maestru al vânzărilor şi al persuasiunii şi un om cu mult schimbat faţă de personajul prezentat în film. În ultimii ani, Jordan Belfort a găsit o cale de a-şi utiliza, în mod etic, toate calităţile care l-au îmbogăţit rapid în anii ‘90, când câştiga un milion de dolari pe săptămână. Mai mult, a realizat că toate tehnicile de persuasiune şi vânzări deprinse în perioada aceea pot să ii aducă câştiguri mult mai mari dacă sunt folosite corect şi legal.

Tehnicile sale au fost testate pe piaţa deosebit de competitivă de pe Wall Street, rafinate şi sistematizate în propria metodă de vânzări: „Straight Line Persuasion”. Fostul broker este acum speaker şi trainer şi îşi utilizează abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a-i învăţa pe alţii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult şi cum îşi pot îndeplini obiectivele.

Românii vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au îmbogăţit pe Jordan Belfort şi l-au transformat în „Lupul de pe Wall Street”. Vor învăţa trucuri esenţiale pentru creşterea puterii de convingere, vor afla şi cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice în mod legitim, pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzătoare o poate aduce.
Vor afla aceste lucruri direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajaţi şi profituri astronomice, de la cel care şi-a instruit personal oamenii de vânzări şi a cărui viaţă a fost transformată în filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

Pentru mai multe informaţii despre Jordan Belfort, despre conferinţă sau pentru rezervarea unui loc, puteţi vizita pagina oficială: www.traininguri.ro/belfort. Folosind cuponul “REPLICA”, până la data de 31 august, beneficiaţi de o reducere de 100 de euro din preţul întreg, indiferent de pachetul ales.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz