Ponturi pentru pariori: Liga 1, etapa a doua

Articolul a fost vizualizat de 1,340 ori

La finalul acestei săptămâni începe cea de-a doua etapă a noului sezon de Liga 1. Săptămâna trecută, aceasta ne-a oferit câteva meciuri interesante. Rapid a revenit în prima ligă şi a debutat contra Stelei. Încă nu se ridică la nivelul echipelor de top din campionatul nostrum şi trebuie să-şi îmbunătăţească jocul. Steaua, Dinamo, Petrolul, Astra şi CFR Cluj, echipe care se vor lupta pentru primele locuri, au început cu dreptul şi au câte trei puncte după primul meci. Săptămâna aceasta vom avea meciuri la fel de interesante.

Târgu Mureş, posibilă revelaţie

fotbal pariuriNou-promovata Târgu Mureş a făcut transferuri interesante înainte de startul sezonului şi are un lot valoros. În mod normal, n-ar trebui să aibă emoţii legate de retrogradare. Etapa trecută a jucat pe teren propriu împotriva Universităţii Cluj.
A remizat 0-0 după un meci foarte disputat. Acum se deplasează la Piatra Neamţ, pentru a juca împotriva celor de la Ceahlăul. Gazdele au avut un meci dificil în prima etapă, pe terenul celor de la CFR Cluj, şi au pierdut categoric cu scorul de 4-0. Moldovenii nu par într-o formă bună. De când a plecat Miriuţă, Ceahlăul a intrat în derivă. Acum vor avea un meci foarte greu împotriva celor de la Târgu Mureş. Oaspeţii au un lot mai valoros şi moral mai bun. Cred că nu vor pierde la Piatra Neamţ şi pariez 10 unităţi pe acest prognostic. Cota de 1,42 ne va aduce 4,2 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Steaua

Sâmbătă, Steaua o va înfrunta pe teren propriu pe CSU Craiova. Craiovenii au din nou o echipă în prima ligă şi speră ca aceasta să devină, în scurt timp, capabilă să facă performanţă. Au debutat cu un egal pe teren propriu împotriva celor de la Pandurii Târgu-Jiu. Acum, vor avea un meci mult mai dificil pe terenul Stelei. Steaua a început bine acest sezon. În cinci meciuri a obţinut patru victorii şi o remiză. Gâlcă n-a avut nevoie de timp de adaptare pe banca roş-albaştrilor. Steaua are un joc bun şi rezultate pe măsură. Meciurile din preliminariile Ligii Campionilor ar putea să le încurce pregătirea meciurilor din campionat, dar Steaua are un lot mult mai valoros şi mai experimentat decât Craiova. Gâlcă a schimbat echipa de la meci la meci şi le-a oferit jucătorilor tineri şansa să joace. Până acum a fost inspirat şi schimbările lui au dat roade. Steliştii au început bine acest campionat, cu o victorie împotriva Rapidului. Pe teren propriu, Steaua a avut un parcurs excelent sezonul trecut. Acum va debuta pe propriul teren împotriva unei echipe care vine din eşalonul secund. Există diferenţe clare între cele două echipe. Steaua are de partea ei valoarea, experienţa şi avantajul terenului propriu. În mod normal, gazdele ar trebui să câştige fără probleme. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Petrolul, favorită clară

Petrolul este una dintre echipele care pot pune probleme oricui în acest sezon de Liga 1. Ploieştenii au pretenţii mari şi se vor lupta pentru un loc pe podium. În prima etapă, au jucat în deplasare contra celor de la FC Braşov şi s-au impus la limită. Acum vor primi vizita celor de la FC Botoşani. Oaspeţii au avut start ratat de campionat. Au pierdut categoric, scor 0-3, pe teren propriu meciul cu cei de la Gaz Metan Mediaş. Moldovenii au avut un început foarte bun de campionat sezonul trecut. La jumătatea turului se clasau pe primele poziţii, dar apoi au intrat într-o pasă proastă şi au încheiat sezonul în genunchi. Se pare că n-au ieşit din pasa proastă şi vor avea un sezon foarte dificil. Contra celor de la Petrolul pleacă clar cu şansa a doua. Ploieştenii au jucători mult mai valoroşi şi mai experimentaţi, au un antrenor bun şi un public care-i împinge de la spate. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz