În colimator (nr. 609)

Articolul a fost vizualizat de 1,487 ori
Cu ce e acest tânăr de vină că persoanele cu dizabilităţi de pe la noi nu prea mai au bani şi pentru cumpărat maşini, iar locurile rezervate lor sunt mai mereu disponibile?  Vi se pare că individul ar avea vreun handicap? Vă garantăm noi că imaginea necenzurată indică destul de clar contrariul.

Cu ce e acest tânăr de vină că persoanele cu dizabilităţi de pe la noi nu prea mai au bani şi pentru cumpărat maşini, iar locurile rezervate lor sunt mai mereu disponibile? Vi se pare că individul ar avea vreun handicap? Vă garantăm noi că imaginea necenzurată indică destul de clar contrariul.

Răzbunarea lui Dorel:  “Nah, măi, mânca-v-aş! Mi-aţi făcut dă toate. Acuma io-s singurul care nu ia înjurături şi PET-uri în cap, aruncate din maşini. Şi-o să stau aici toată ziua, că ştiu că vouă vă ia o zi întreagă să astupaţi o amărâtă dă groapă!”

Răzbunarea lui Dorel:
“Nah, măi, mânca-v-aş! Mi-aţi făcut dă toate. Acuma io-s singurul care nu ia înjurături şi PET-uri în cap, aruncate din maşini. Şi-o să stau aici toată ziua, că ştiu că vouă vă ia o zi întreagă să astupaţi o amărâtă dă groapă!”

Tags: , ,

About Redacţia REPLICA