În colimator (nr. 611)

Articolul a fost vizualizat de 1,566 ori
Un individ cu un simţ olfactiv excedentar vrea, totuşi, să dea dovadă de bun simţ şi nu alege un copac din grădină, ci merge foarte aproape de mica încăpere în care ar fi trebuit, dar pur şi simplu n-a putut,  să intre.

Un individ cu un simţ olfactiv excedentar vrea, totuşi, să dea dovadă de bun simţ şi nu alege un copac din grădină, ci merge foarte aproape de mica încăpere în care ar fi trebuit, dar pur şi simplu n-a putut,
să intre.

Suntem convinşi că proprietarul acestei maşini nu avea de unde să ştie că Ada Beraru va scrie un editorial despre “rai” şi nici că noi îi vom fotografia maşina parcată aiurea şi-o vom pune în rubrica ruşinii aici de faţă. A fost doar o coincidenţă, dar iată că şoferul acestei maşini chiar face rai cu ce are. Dacă are doar un petic de trotuar, care-i baiul? Parchează şi el unde poate, face rai cu ce are, cum ar veni.

Suntem convinşi că proprietarul acestei maşini nu avea de unde să ştie că Ada Beraru va scrie un editorial despre “rai” şi nici că noi îi vom fotografia maşina parcată aiurea şi-o vom pune în rubrica ruşinii aici de faţă.
A fost doar o coincidenţă, dar iată că şoferul acestei maşini chiar face rai cu ce are. Dacă are doar un petic de trotuar, care-i baiul? Parchează şi el unde poate, face rai cu ce are, cum ar veni.

Tags: , ,

About Redacţia REPLICA