În colimator (nr. 612)

Articolul a fost vizualizat de 1,780 ori
Doi ani de guvernare PSD au fost de ajuns ca până şi berzele să intre în şomaj: din 13 berze, doar una îşi ia zborul pentru o “comandă”.  Şi ne mai mirăm că sporul natural negativ este şi mai pronunţat decât în perioada 2000-2004.

Doi ani de guvernare PSD au fost de ajuns ca până şi berzele să intre în şomaj: din 13 berze, doar una îşi ia zborul pentru o “comandă”. Şi ne mai mirăm că sporul natural negativ este şi mai pronunţat decât în perioada 2000-2004.

Şoferii de microbuze şi jeep-uri se vor coaliza şi vor propune un proiect de lege prin care toate trotuarele din România trebuie să aibă cel puţin trei metri lăţime, astfel încât să nu mai fie stresaţi când parchează.  Pietonii oricum nu contează pentru ei. În opinia lor, dacă eşti pieton, înseamnă că eşti la plimbare, deci... nu eşti stresat.

Şoferii de microbuze şi jeep-uri se vor coaliza şi vor propune un proiect de lege prin care toate trotuarele din România trebuie să aibă cel puţin trei metri lăţime, astfel încât să nu mai fie stresaţi când parchează. Pietonii oricum nu contează pentru ei. În opinia lor, dacă eşti pieton, înseamnă că eşti la plimbare, deci… nu eşti stresat.

Tags: , ,

About Redacţia REPLICA