Ponturi pentru pariori: Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,542 ori

Astăzi se va disputa a treia etapă a fazei grupelor Europa League. Reprezentantele României au mare nevoie de puncte astăzi. Astra a pierdut primele două meciuri din această grupă şi dacă nu câştigă astăzi, şansele ca echipa din Giurgiu să ajungă în faza următoare devin aproape nule. Va avea un meci foarte greu, în Scoţia, contra celor de la Celtic. Steaua are trei puncte după primele două etape şi are şanse mari de a ajunge în primăvara europeană.

Meci de trei puncte pentru Steaua

steauaEchipa antrenată de Costel Gâlcă a început foarte bine faza grupelor. A câştigat cu scorul de 6-0 în faza danezilor de la Aalborg şi s-a instalat pe prima poziţie în grupă. Apoi a venit meciul de la Kiev, pierdut de „roş-albaştri”, şi Steaua a căzut pe poziţia secundă. Urmează două meciuri cu Rio Ave, cea mai slab cotată echipă din această grupă. Portughezii au fost învinşi până acum de către Dinamo Kiev şi Aalborg. Antrenorul care era la cârma echipei sezonul trecut, când au obţinut dreptul de a juca în Europa League, a plecat şi Rio Ave şi-a pierdut din calitate. După şapte etape, se află pe locul şase în Portugalia. Steaua traversează o perioadă bună şi este lider în Liga 1. Echipa din Ghencea are nevoie de şase puncte în cele două partide cu Rio Ave. Două victorii în această dublă i-ar păstra intacte şansele de a câştiga primul loc în grupă şi i-ar asigura în proporţie mare calificarea în faza următoare a competiţiei. Meciul se va disputa pe Arena Naţională şi Steaua va beneficia de suportul a aproximativ 50 000 de fani. Valoarea individuală şi experienţa jucătorilor sunt alte atuuri ale steliştilor. Sânmărtean este într-o formă de zile mari şi le va crea mari probleme oaspeţilor. Keşeru, Chipciu, Popa, Tănase şi Rusescu sunt jucători care pot înscrie fără probleme în faţa unei defensive precum cea pe care o vor înfrunta astăzi. Mă aştept la un joc ofensiv al Stelei şi la mai mult de două goluri marcate de echipa lui Gâlcă. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Victoria, singura variantă pentru Inter

Inter Milano traversează o perioadă dificilă. După şapte etape, se clasează abia pe locul nouă în Serie A. Conducerea şi fanii nu sunt tocmai încântaţi de prestaţiile interiştilor de până acum. Echipa antrenată de Mazzarri poate să se revanşeze faţă de suporteri în meciurile din Europa League. Inter evoluează într-o grupă din care mai fac parte Saint-Etienne, Dnipro şi Qarabag. A câştigat primele două partide şi astăzi primeşte vizita francezilor de la Saint-Etienne. Oaspeţii nu s-a descurcat prea bine în primele două etape. Au două remize, ambele fără gol marcat. Francezii au o echipă disciplinată şi probabil vor fi preocupaţi mai mult de defensivă în acest meci. În faţa unui Inter înfometat au şanse mici de izbândă. Cred că gazdele vor juca la victorie acest meci. Cu o victorie astăzi, pot rezolva, în mare parte, ecuaţia calificării. Pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,75 ne va aduce 6 unităţi profit.

Salzburg, favorită pe teren propriu

Salzburg va primi vizita celor de la Dinamo Zagreb şi cred că vom avea parte de un meci foarte interesant. Austriecii au patru puncte după egalul din meciul cu Celtic şi victoria împotriva Astrei. Dinamo Zagreb are trei puncte, obţinute în meciul echipa din Giurgiu. Cred că se va da o luptă în trei pentru calificare. Primele două locuri asigură prezenţa în faza următoare şi pentru ele se vor lupta Salzburg, Celtic şi Dinamo Zagreb. Astra pare o echipă mult inferioară adversarelor din această grupă. Salzburg este foarte puternică pe teren propriu. Are o forţă ofensivă deosebită şi un atacant, Soriano, care poate pune probleme oricărei defensive. Dinamo Zagreb n-a impresionat în meciurile din deplasare. A pierdut pe terenul celor de la Celtic, o echipă rudimentară. Astăzi va avea un meci mult mai greu. Ma aştept la multe atacuri tăioase ale gazdelor. Salzburg are jucători foarte tehnici care pot depăşi cu uşurinţă o apărare precum cea a croaţilor. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz