Ponturi pentru pariori: Grupele Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,960 ori

A patra etapă a fazei grupelor Europa League ne pregăteşte dueluri interesante, unele dintre ele având potenţial de a aduce câştiguri pariorilor. Meciurile de astăzi sunt în oglindă cu cele disputate în urmă cu două săptămâni. Aceleaşi echipe se vor confrunta şi putem analiza meciurile pe baza rezultatelor înregistrate în manşa tur. Mai sunt doar trei etape până la finalul acestei faze a competiţiei şi se ştiu echipele care se vor lupta pentru calificare. Punctele puse astăzi în joc sunt foarte importante şi cred că vom avea parte de confruntări foarte disputate.

Steaua joacă la victorie

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-LUDOGORETS RAZGRAD, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (19.08.2014)În această seară, începând cu ora 22:05, Steaua joacă în Portugalia contra celor de la Rio Ave. În tur, „roş-albaştrii” s-au impus pe Arena Naţională cu scorul de 2-1. Atunci meciul a fost decis de Raul Rusescu, atacantul stelist reuşind o dublă. Din păcate, Rusescu este accidentat şi nu poate evolua astăzi. Probabil, Steaua îl va folosi în poziţia de vârf pe Claudiu Keşeru. Acesta a avut evoluţii bune în acest sezon, atât în campionat, cât şi în competiţiile europene. O noutate faţă de meciul tur este revenirea lui Chipciu. Steaua are jucători de atac foarte buni şi cred că-i va crea mari probleme echipei gazdă. Rio Ave, deşi a fost clar dominată de Steua în meciul tur, are jucători buni şi cred că va încerca să obţină primele puncte în această grupă. Probabil vor juca ofensiv şi vor lăsa spaţii în defensivă. Steaua joacă foarte bine pe contraatac şi cred că va fructifica şansele de a pune în pericol poarta adversă. Situaţia grupei este complicată. Steaua, Dinamo Kiev şi Aalborg au câte şase puncte şi fiecare are şanse la primele două poziţii. Rio Ave, echipă care nu are niciun punct, este cel mai accesibil adversar. Cred că antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, va juca la victorie în acest meci. Are nevoie mare de trei puncte şi, mai important, are capacitatea să le obţină. Steaua este echipa mai experimentată şi mai valoroasă. Jucători precum Sânmărtean, Chipciu, Keşeru sau Tănase pot face diferenţa într-un meci ca acesta. Portghezii au un campionat mai puternic decât cel al României, dar Rio Ave este o echipă mică şi nu se compară cu echipele de top, Porto, Benfica sau Sporting. Cred că echipa care domină categoric Liga I poate învinge fără probleme o echipă modestă din Portugalia. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2,40 ne va aduce 14 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Borussia

Borussia Monchengladbach este una dintre revelaţiile începutului de campionat în Bundesliga. După zece etape se clasează pe poziţia a treia în clasament, cu 20 de puncte. Borussia şi Bayern Munchen sunt singurele echipe neînvinse în acest sezon, în prima ligă germană. Astăzi, Borussia va juca în Europa League, pe terenul celor de la Apollon Limassol. Ciprioţii au trei puncte, obţinute pe teren propriu cu FC Zurich, şi au nevoie de victorie în acest meci. Din păcate pentru ei, nu se ridică la nivelul adversarei de astăzi. Fotbalul german este la înălţime în acest moment. Acest lucru este demonstrat de evoluţiile echipelor din Bundesliga în cupele europene şi de rezultatele echipei naţionale. În tur, Borussia s-a impus, fără probleme, cu scorul de 5-0. În două săptămâni nu cred că s-au schimbat multe lucruri. Apollon are acum avantajul terenului propriu, dar nu este suficient. Între cele două echipe există o diferenţă foarte mare de valoare şi experienţă. Oaspeţii sunt căliţi în duelurile tari din campionatul Germaniei şi cred că nu au cum să rateze victoria în acest meci. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Villareal, favorită în Elveţia

FC Zurich va primi astăzi vizita unei echipe din Primera Division, Villareal. Oaspeţii sunt lideri în grupă, cu şapte puncte obţinute în primele trei etape. Gazdele au doar un punct şi şansele lor de calificare sunt foarte mici. Dacă vor să mai spere la accederea în turul următor, trebuie să câştige trei puncte astăzi. Şansele să se întâmple acest lucru sunt la fel de mici ca şansele de calificare. Villareal vine dintr-un campionat mult mai puternic şi are are un lot mult mai valoros. În meciul tur s-a impus cu scorul de 4-1 şi, cu siguranţă, îşi propune şi astăzi victoria. Trei puncte obţinute în Elveţia i-ar menţine pe spanioli pe prima poziţie în grupă. Teoretic, primul loc în grupă le asigură un adversar mai accesibil în faza următoare a competiţiei. Cred că Villareal are şanse de a ajunge în fazele finale ale Europa League în acest sezon. FC Zurich este un adversar accesibil pentru o reprezentantă a Spaniei şi cred că oaspeţii vor învinge fără probleme. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 2,05 ne va aduce 10,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz