21 de metode pentru creşterea afacerii tale

Articolul a fost vizualizat de 2,218 ori

“Investeşte în tine mai mult decât în afacerea ta” – este îndemnul pe care Lorand Soares Szasz îl oferă oamenilor care intră în contact cu el pentru a afla metode prin care să-şi dezvolte afacerile sau prin care să-şi construiască o carieră de succes. Lorand Soares SzaszOamenii au cel mai important rol într-o afacere, aceasta fiind dependentă de competenţele şi atitudinea lor. Acum, când informaţia este pretutindeni, să conduci o afacere poate fi o sarcină aproape imposibilă sau una la îndemâna oricărui antreprenor. Zig Ziglar spunea: “Te-ai născut ca să câştigi, dar aceast lucru nu înseamnă nimic fără dorinţa de pregătire”.

Creşti sau mori

În lumea afacerilor, nu există loc pentru stagnare. Există metode testate de a conduce o afacere, aplicate cu succes de mulţi antreprenori. Dacă le cunoşti poţi să progresezi, dacă nu, vei avea un mare handicap în faţa concurenţei şi nu vei rezista pe termen lung. Pe 27 noiembrie, Lorand Soares Szasz va susţine la Deva seminarul “21 de metode pentru creşterea afacerii tale”. Participanţii la seminar vor afla principii de management, marketing şi vânzări care le pot aduce creşteri semnificative a vânzărilor şi mai mult profit. Recrutarea şi motivarea angajaţilor, promovarea afacerii, fidelizarea clienţilor şi rentabilizarea activităţilor de marketing sunt câteva dintre subiectele discutate la acest seminar. Aceste informaţii te vor ajuta să obţii rezultate mai bune, cu investiţii mai mici, într-un timp mai scurt. Participarea la seminar este gratuită şi înscrierile se pot face online, AICI.

De la grădinar la business coach

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciaţi traineri şi speakeri români la ora actuală. A fost desemnat de două ori consecutiv cel mai bun speaker din România la Business Days şi este autorul a două cărţi de antreprenoriat. A susţinut sute de seminarii, cursuri de afaceri şi vânzări şi a fondat trei companii. A ajuns în mai puţin de trei ani de la grădinar la poziţia de Business Development Manager în cea mai mare companie de business coach din lume. Pe 27 noimebrie, începând cu ora 17, ai posibilitatea să-l cunoşti şi să afli principiile care au stat la baza succesului său. Vei avea ocazia să cunoşti alţi oameni din judeţul Hunedoara care au interese similare cu ale tale şi care îţi pot deveni clienţi, furnizori sau alt gen de colaboratori.

Înscrie-te gratuit la aceste seminar, online sau telefonic la 0733-762.737.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz