Ponturi pentru pariori: Şansă mare pentru Juventus

Articolul a fost vizualizat de 1,233 ori

Săptămâna aceasta ne vom concentra asupra meciurilor din Serie A. Lupta dintre Juventus şi Roma a ajuns la un episod interesant. Roma are o partidă dificilă pe terenul Fiorentinei şi torinezii stau la pândă aşteptând un pas greşit al acesteia. Un pas greşit care-i va permite liderului să-şi mărească avansul faţă de principala urmăritoare. Ne vom îndrepta atenţia şi asupra Cupei Angliei. Această competiţie ne-a oferit meciuri foarte bune în ultimii ani.

Meci deschis oricărui rezultat

Juventus' Marchisio celebrates with his teammates after scoring against Udinese in TurinUnul dintre cele mai interesante meciuri ale acestui sfârşit de săptămână este confruntarea dintre Fiorentina şi AS Roma. Oaspeţii se claseză pe poziţia a doua, la cinci puncte în urma liderului Juventus. Dacă vor să rămână cu şanse reale în lupta pentru titlul de campioană, trebuie să câştige pe terenul Fiorentinei. Gazdele se află pe locul şase şi sunt implicate în lupta pentru locurile care permit participarea în cupele europene. Fiorentina este o echipă redutabilă şi poate pune probleme oricărui adversar. Cred că ambele echipe îşi doresc cele trei puncte puse în joc şi vor încerca să obţină victoria. Pe hârtie, Roma este favorită. Are un lot mai valoros, acest lucru reflectându-se în rezultatele obţinute până acum. În ultimele trei deplasări a obţinut două victorii şi o remiză. Fiorentina are avantajul terenului propriu şi a perioadei bune pe care o traversează. Vom avea un meci deschis oricărui rezultat. Probabilitatea ca ambele echipe să înscrie este destul de mare şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Juventus

Juventus are un meci facil în această etapă şi poate profita de un eventual pas greşit al Romei pe terenul Fiorentinei. Torinezii primesc vizita celor de la Chievo. Oaspeţii se află pe loc retrogradabil şi au doar 16 puncte după 19 etape. Pare o confruntare între David şi Goliat. De această dată, Goliat este de neînvins. Juventus traversează o perioadă foarte bună şi are un joc ofensiv devastator pentru echipele mici din Serie A. A simţit asta pe propria piele Verona, echipă care a fost învinsă de către torinezi de două ori, la o diferenţă de scor mare, săptămâna trecută. Juventus a jucat de nouă ori pe teren propriu în acest campionat. A reuşit şapte victorii şi două remize, înscriind 25 de goluri şi primind doar cinci. Cred că Juventus se va impune fără emoţii la o diferenţă de cel puţin două goluri. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Arsenal, favorită clară la Brighton

Arsenal are şanse să se claseze pe un loc de Champions League sezonul acesta. Deşi este într-o formă foarte bună, din cauza startului de sezon ratat mai are şanse infime de a câştiga titlul de campioană. În aceste condiţii, cred că va aborda cu maximă seriozitate meciurile din cupă şi va încerca să câştige acest trofeu. La finalul acestei săptămâni va juca pe terenul celor de la Brighton. Gazdele joacă în liga secundă din Anglia şi se clasează abia pe locul 20. Dacă ne raportăm la meciul foarte bun reuşit de Arsenal pe terenul celor de la Manchester City săptămâna trecută, această deplasare pare a fi floare la ureche pentru echipa antrenată de Wenger. Probabil, antrenorul „tunarilor” va trimite în teren jucători care au jucat mai puţin la prima echipă şi va menaja o parte dintre titulari. Chiar şi în aceste condiţii, Arsenal este favorită clară în această confruntare. Are în componenţă jucători rapizi şi tehnici care pot, cu uşurinţă, trece de o defensivă precum cea a lui Brighton. Pariez cu încredere 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz