În plin recul economic, la Deva se construieşte un mall uriaş

Articolul a fost vizualizat de 1,626 ori

Se nivelează terenul pe care va fi construit viitorul mall din municipiul Deva. Deşi traficul de tranzit pe DN7 a scăzut mult ca urmare a construcţiei autostrăzii, iar perspectiva este de a coborî şi pe mai departe, deşi piaţa locală de retail este în scădere, noul mall pare a avea dimensiunea celor amplasate în marile aglomerări urbane. Suprafaţa construită propusă va fi de 41.690 de metri pătraţi, iar suprafeţele carosabile şi parcările vor fi pe 30.463 de metri pătraţi. Suprafeţele pietonale propuse sunt de 2.390 de metri pătraţi, iar zonele verzi vor ocupa 18.300 de metri pătraţi.

si mai multe utilajeLăţimea propusă a centrului comercial va fi de 91 de metri, lungimea maximă va fi de 121 metri, iar înălţimea de 14 metri.

Noul mall va avea un cinema multiplex şi va aduce la Deva branduri precum KFC, H&M, C&A sau New Yorker. Potrivit autorităţilor locale, noul centru comercial va fi inaugurat în toamna acestui an şi va aduce aproape 300 de noi locuri de muncă hunedorenilor.

Mall-ul va funcţiona în vecinătatea hypermarketurilor Auchan şi Metro de pe Calea Zarandului, la ieşirea din Deva spre Hunedoara.

Tags: , ,

About Adrian Sălăgean