Hunedorenii au “di tăti” la vânzare pe Internet

Articolul a fost vizualizat de 1,263 ori

Fascinaţia târgului de vechituri care ani la rând a atras devenii “la ruşi” a translatat în spaţiul virtual. Orice site naţional de anunţuri de mica publicitate care se respectă are şi oferta judeţului Hunedoara.

comert pe netzuriŞi odată ajunşi la pagina cu pricina instinctul de cumpărător îţi este blocat de oferta incredibil de variată de obiecte pe care hunedorenii le scot la vânzare. Un haţegan vinde un “car cu jug complet” perfect funcţional care, pentru 500 de lei, poate deveni, la nevoie, decor într-o producţie cinematografică despre Răscoala de la ‘907. Există însă şi o versiune motorizată pentru lucrul câmpului. Un tractoraş în trei cilindri de 45 de cai putere poate fi cumpărat pentru 2350 de euro. Pentru 280 de lei puteţi achiziţiona o bicicletă Pegas Camping, vedeta pe două roţi în România socialistă. Dacă nu sunteţi nostalgici, atunci puteţi opta pentru un super smartphone IPhone 5 impecabil, ne asigură vânzătorul, care poate fi achiziţionat pentru doar 1000 de lei.

Desigur, dacă v-aţi săturat să trimiteţi mailuri, site-urile de anunţuri vă oferă o alternativă. Puneţi jos 20 de lei şi intraţi în posesia unui porumbel voiajor “vaccinat şi deparazitat”.

About Adrian Sălăgean