Comunicat de presă CRUCEA ROŞIE

Articolul a fost vizualizat de 1,813 ori

Deva, 24.02.2015

Aşa cum anunţam la începutul anului, subfiliala de Crucea Roşie Deva doreşte să vină în sprijinul comunităţii şi să devină un partener permanent al acesteia. Am propus şi am primit sprijin din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, din partea voluntarilor subfilialei noastre şi din partea presei cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregătirii suplimentare corespunzătoare a elevilor care urmează să susţină examenul de bacalaureat în vara anului 2015.

Activităţile se vor desfăşura la sediul filialei hunedorene de Crucea Roşie din Deva. Prin această activitate dorim să venim în sprijinul elevilor care au potenţial, dar nu îşi permit pregătire suplimentară din cauza situaţiei materiale. Derularea acestui program doreşte să creeze şi o punte de legătură mai puternică între elevi şi profesori, datorită faptului că activităţile vor avea loc în afara spaţiului unităţilor de învăţământ. Salutăm deschiderea de care au dat dovadă profesorii în sprijinirea acestui proiect. Ceea ce trebuie spus este că absolut toţi cei implicaţi fac muncă voluntară, nefiind retribuiţi pentru efortul depus.

Cum se derulează proiectul!? În fiecare zi, conform graficului anexat, profesorul va fi prezent la ora 17.00 la sediul Crucii Roşii pentru susţinerea orei de pregătire. Trebuie să subliniem faptul că pot beneficia de pregătire toţi cei care urmează să susţină examenul de bacalaureat în această sesiune, indiferent dacă mai sunt sau nu elevi. Meditaţiile vor începe din data de 2 martie 2015 şi se vor acorda până la sfârşitul anului şcolar în curs.

Facem apel şi solicităm mass-media locale sprijinul, în sensul de a publica periodic programul de pregătire, astfel încât doritorii să ştie exact când – în ce zile şi la ce ore – să se întâlnească la sediul Crucii Roşii cu profesorul şi materia dorite.
Mulţumim public doamnelor şi domnilor profesori, Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, voluntarilor de Crucea Roşie pentru dăruirea de care dau dovadă şi îi asigurăm de întreaga noastră preţuire.

Dan TERTECI
Preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Deva
Tel. 0747394838
Email: dan@terteci.ro

program pregatire bac crucea rosie

About Redacţia REPLICA