Ponturi pentru pariori: Dueluri tari în Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,029 ori

Astăzi se dispută prima manşă a optimilor de finală în Europa League. Au rămas în competiţie echipe din cele mai puternice campionate ale Europei. Zenit, Torino, Dnipro, Ajax, Wolfsburg, Inter, Club Brugge, Besiktas, Napoli, Dinamo Moscova, Everton, Dinamo Kiev, Fiorentina, AS Roma, Villarreal şi Sevilla se bat pentru un loc în sferturile de finală.

Meci echilibrat la Brugge

Fiorentina-Roma serie AClub Brugge primeşte vizita celor de la Besiktas şi cred că vom avea parte de un meci cu puţine goluri. Ambele echipe vor juca prudent şi vor încerca să-şi păstreze intacte şansele de calificare. Gazdele vor forţa mai mult victoria, dar cred că principalul lor obiectiv este să nu primească gol. Oaspeţii vor încerca să marcheze pentru a-şi creşte şansele de calificare în meciul retur, meci care se dispută în Turcia. Mă aştept la un meci tacticizat. Ambele combatante vor aştepta greşeala adversarului şi un rezultat de egalitate la pauză este foarte probabil. Pariez 5 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2 ne va aduce 5 unităţi profit.

Ghinion pentru italieni

Italienii au avut ghinion la tragerea la sorţi şi două dintre cele trei reprezentante din Seria A, Roma şi Fiorentina, se vor înfrunta în faza optimilor. Cele două echipe se cunosc foarte bine şi cred că se vor anihila reciproc. Roma este favortită la calificare, dar va avea o misiune foarte dificilă contra Fiorentinei, echipă care a pierdut doar două meciuri pe teren propriu în acest sezon. Primul meci se joacă la Firenze. Roma nu a excelat pe teren străin în acest sezon şi meciul este deschis oricărui rezultat. Cred că pentru ambele echipe Europa League este un obiectiv important. Juventus a pus stăpânire pe trofeul de campioană în Serie A în ultimii ani şi un trofeu european ar fi o performanţă notabilă pentru Roma sau Fiorentina. Italienii sunt renumiţi pentru modul în care se apară şi cred că ne vor face o demonstraţie şi în această partidă. Pariez 10 unităţi pe un rezultat de egalitate la pauză sau la final. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Napoli, favorită clară

Napoli este una dintre cele mai bune echipe din Serie A în momentul de faţă. După 26 de etape se clasează pe locul patru şi are şanse mari de a evolua în Liga Campionilor sezonul viitor. În Europa League, Napoli se numără printre favoritele la câştigarea trofeului. Mai trebuie să treacă de trei echipe pentru a ajunge în finlă. Prima dintre ele este Dinamo Moscova. Ruşii au un parcurs bun în campionatul intern, ocupă ultima treaptă a podiumului după 17 etape. Între campionatul Italiei şi cel al Rusiei există o diferenţă clară de valoare. O confruntare între o echipă de top din Seria a şi orice echipă din Rusia, în mod normal, se încheie cu victoria italienilor. Napoli are în ofensivă jucători de primă clasă. Higuain, Callejon, Hamsik sau J. de Guzman pot depăşi uşor apărarea celor de la Dinamo Moscova. Cred că Napoli va juca la victorie această partidă. Trebuie să se impună pentru a-şi mări şansele de calificare şi are mijloacele necesare pentru a face asta. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz