Ponturi pentru pariori: Etapă interesantă în Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,127 ori

În această seară se dispută returul optimilor de finală Europa League. Au rămas în competiţie 16 echipe şi lupta pentru trofeu este tot mai aprigă. O parte dintre acestea au avantajul unui rezultat foarte bun în prima manşă şi sunt favorite la calificare. Sevilla, Napoli, Wolfsburg şi Zenit sunt cu un pas în sferturile de finală.

Wolfsburg, favorită în Italia

Wolfsburg, revelaţia acestui sezon în Bundesliga, va juca în această seară pe terenul celor de la Inter Milan. În tur, nemţii s-au impus cu scorul de 3-1. Inter are nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a obţine calificarea sau pentru a trimite meciul în prelungiri. Această misiune este deosebit de dificilă. Wolfsburg se clasează pe poziţia secundă în Bundesliga şi are o forţă ofensivă deosebită. Inter nu a avut un parcurs bun în campionat. După 27 de etape se clasează pe poziţia a opta cu 37 de puncte acumulate. Pe teren propriu a câştigat doar 5 meciuri din cele 13 disputate. Meciul va fi echlibrat şi cred că oaspeţii vor obţine cel puţin un rezultat de egalitate. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,42 ne va aduce 4,2 unităţi profit.

Misiune uşoară pentru Sevilla

Sevilla este foarte aproape de izbândă în duelul echipelor spaniole din această faza a optimilor. În meciul tur s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la Villareal. Datorită faptului că evoluează în acelaşi campionat, putem analiza foarte bine acest meci. Sevilla ocupă poziţia a cincea în Primera Division. Este neînvinsă pe teren propriu. În 14 etape a câştigat de zece ori şi a înregistrat patru remize. Villareal se clasează pe locul şase la trei puncte în spatele celor de la Sevilla. În deplasare au jucat 14 meciuri şi au reuşit patru victorii şi trei egaluri. Ultimele două confruntări directe au fost câştigate de către Sevilla. Echipa antrenată de Unai Emery are avantajul terenului propriu şi al rezultatului foarte bun din tur. Cred că gazdele vor pregăti foarte bine meciul şi vor reuşi să se impună şi de data aceasta. Pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 2,15 ne va aduce 9,2 unităţi profit.

Meci echilibrat la Amsterdam

Ajax Amsterdam va primi vizita ucrainenilor de la Dnipro. În prima manşă, oaspeţii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0. Olandezii au de remontat un handicap de un gol şi cred că pot face asta. Pe teren propriu au avut rezultate bune în campionat. Au de partea lor spectatorii şi aceştia îi vor împinge de la spate. Cred că Ajax are un lot mai valoros şi dacă se va mobiliza cum trebuie va reuşi să treacă de Dnipro. Oaspeţii ocupă locul trei în campionatul Ucrainei, la un punct în urma celor de la Sahtior. Deşi în competiţia internă au avut un parcurs destul de bun în deplasare, cred că astăzi vor pierde pe terenul celor de la Ajax. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,95 ne va aduce 9,5 unităţi profit.

Deplasare grea pentru Napoli

Napoli va juca în Rusia, împotriva celor de la Dinamo Moscova. În Italia, napoletanii s-au impus cu scorul de 3-1. Avantajul de două goluri este unul confortabil, dar cred că italienii vor încerca să înscrie, pentru a-şi face meciul mai uşor. Dinamo Moscova nu este o echipă de speriat. Cred că ruşii se află printre cele mai puţin valoroase echipe care evoluează în această fază a competiţiei. Napoli are un lot mult mai valoros şi mai experimentat în competiţiile europene. În mod normal, oaspeţii nu vor pierde în această seară. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,39 ne va aduce 3,9 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz