Champions Club Karate, din nou în prim plan

Articolul a fost vizualizat de 1,507 ori

Champions Club Karate a participat la Cupa Dacicus. Aceasta a avut loc la Orăştie şi avut 290 de participanţi, 21 dintre aceştia fiind legitimaţi la clubul hunedorean.

karate 2 copy„Samuraii” de la Champions au fost din nou la înălţime. Au cucerit 34 medalii şi au dus clubul pe primul loc. Această performanţă a fost posibilă datorită antrenorilor Creţu Adrian şi Andreea Potcovel, a sportivilor care au muncit exemplar la antrenamente, a părinţilor şi a sponsorilor, Farmacia Revitalia şi Festimani Comprest.

Stagiu de pregătire

Champions Club a participat, săptămâna trecută, la un stagiu de pregătire Kumite (luptă cu partener real). Acesta s-a desfăşurat între 2 şi 5 aprilie, la Hunedoara şi la Deva. Au participat cluburi din judeţul Hunedoara. Printre acestea se numără Shinto Petroşani, Empi Brad, O Ka Do şi Club Kihon Deva.

Processed with Moldiv

Acest stagiu de Kumite a fost ţinut de către antrenorul lotului naţional al României WKC-WUKF, sensei 6 Dan, Mihai Hanga. În total, au participat 150 de sportivi. Mulţumim cluburilor participante şi celor doi Sensei, Teodor Garbau, antrenor Kihon Deva, şi Hanga Mihai, antrenor federal lot naţional.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz