Ponturi pentru pariori: Liga I

Articolul a fost vizualizat de 1,093 ori

La finalul acestei săptămâni vom avea o nouă etapă în Liga 1. Mai sunt puţine meciuri până la finalul sezonului şi miza fiecărei partide creşte pe măsură ce ne apropiem de final. Avem foarte multe echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Situaţia locurilor care permit participarea în cupele europene este incertă. Problemele financiare ale cluburilor clasate pe primele poziţii nu le permit acestora să evolueaze în Europa League. Astfel, Viitorul, echipă care în urmă cu două sau trei etape trăia sub ameninţarea retrogradării, are şanse mari de a juca în cupele europene sezonul viitor. Campionatul României este în declin. Acest lucru s-a văzut în evoluţia reprezentantelor noastre în Europa.

Meci de trei puncte pentru CSMS Iaşi

fotbalCSMS Iaşi a avut un parcurs foarte bun în acest retur de campionat. Rezultatele obţinute în ultima vreme i-au dus pe moldoveni pe locul 10, la cinci puncte de zona retrogradării. Aceştia vor primi mâine vizita celor de FC Braşov. Ambele echipe au nevoie de puncte. Lupta pentru evitarea retrogradării este foarte strânsă şi fiecare punct contează. CSMS Iaşi a câştigat ultimele trei partide disputate pe teren propriu, marcând de patru ori şi reuşind să nu primească gol. FC Braşov a avut un parcurs modest în deplasare. A câştigat doar două dintre cele 13 meciuri jucate până acum. La Iaşi va avea o deplasare foarte grea şi cred că va pleca învinsă de pe terenul moldovenilor. Pariez 8 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 2 ne va aduce 8 unităţi profit.

Meci echilibrat la Cluj

CFR Cluj va juca pe teren propriu împotriva revelaţiei acestui retur, Târgu Mureş. După un tur de campionat foarte bun, gazdele au fost depunctate şi au ajuns în subsolul clasamentului. De atunci, CFR Cluj a intrat pe un trend descendent şi nu a mai reuşit să obţină rezultate bune. Echipa oaspete este cea mai în formă echipa din Liga 1. Victoriile pe linie din ultimele săptămâni au dus echipa din Târgu Mureş la doar două puncte în urma Stelei. Târgu Mureş are nevoie de victorie şi în această partidă. Cred că merge la Cluj cu intenţia clară de lua cele trei puncte, dar nu le va fi deloc uşor. CFR traversează o perioadă proastă, dar are jucători buni şi o poate împiedică pe Târgu Mureş. Mă aştept la un meci închis. Ambele echipe vor fi preocupate de faza defensivă şi vor aştepta greşeala adversarului. În general, meciurile din Liga 1 nu sunt generoase la capitolul „goluri”. Cred că se vor marca maxim două goluri şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Rivalitate mare la Craiova

Dinamo se va deplasa la Craiova, acolo unde va înfrunta echipa locală, CSU. Noua echipă a Craiovei a fost adoptată repede de către suporterii olteni. Rezultatele foarte bune obţinute, sub comanda cuplului de antrenori Cârţu – Săndoi, a atras oamenii la stadion. La meciul cu Dinamo, probabil tribunele vor fi pline şi publicul va împinge de la spate echipa locală. Cârţu este cunoscut pentru stilul său defensiv. Craiova nu este o echipă spectaculoasă. Are o defensivă bună şi aceasta i-a adus multe puncte. Gazdele au prima şansă în acest meci. Cred că vor juca prudent şi vor aştepta greşeala adversarului. Mă aştept la o primă repriză “cuminte”, fără multe ocazii de gol. Ambele echipe vor juca cât mai sigur. Un scor alb la pauză este foarte probabil. Pariez 10 unităţi pe un rezultat de egalitate după primele 45 de minute. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz