Ponturi pentru pariori: Dueluri decisive în Europa League

Articolul a fost vizualizat de 873 ori

Astăzi se dispută returul sferturilor de finală Europa League. Opt echipe se vor duela pentru un loc în penultimul act al competiţiei. Napoli are cele mai mari şanse de calificare. Denţinătoarea trofeului, Sevilla, are de apărat avantajul de un gol în faţa celor de la Zenit. Celelalte echipe care au ajuns în sferturi sunt Wolfsburg, Dinamo Kiev, Fiorentina, Club Brugger şi Dnipro.

Şanse mari pentru Napoli

Duelul dintre Napoli şi Wolfsburg era capul de afiş al sferturilor de finală Europa League. Wolfsburg este revelaţia acestui sezon în Bundesliga şi era cotată cu prima şansă la câştigarea trofeului Europa League. Contrar aşteptărilor, a pierdut categoric, 1-4, partida cu Napoli de pe teren propriu. În această seara se va juca a doua manşă a acestei confruntări. Nemţii au o misiune aproape imposibilă. Trebuie să învingă la o diferenţă de patru goluri pentru a obţine calificarea. Napoli a avut un parcurs bun pe teren propriu în campionat. În 15 etape a pierdut doar două meciuri. Deşi nemţii sunt renumiţi pentru modul în care îşi joacă şansele până în ultima clipă, cred că de data aceasta nu pot face mare lucru. Napoli are un lot valoros şi cred că va obţine cel puţin un rezultat de egalitate în această seară. Cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

Sevilla îşi apără trofeul în Rusia

Cred că Sevilla şi Napoli sunt principalele favorite la câştigarea trofeului în acest sezon. Spaniolii trebuie să treacă de Zenit. În tur s-au impus cu scorul de 2-1. Au fost conduşi, dar şi-au dovedit încă o dată forţa şi au întors scorul în finalul partidei. Sevilla are jucători de atac foarte buni. Bacca şi Gameiro sunt principalele arme ale spaniolilor şi cred că vor reuşi să înscrie cel puţin un gol. Zenit conduce detaşat prima ligă din Rusia şi are şanse mari la câştigarea trofeului de campioană. Pe teren propriu a pierdut un singur joc, dar Sevilla este mult mai puternică decât adversarele pe care le întâlneşte în campionat. Oaspeţii au un lot mai valoros şi mai experimentat. Cred că vor reuşi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate şi se vor califica. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,56 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

Meci echilibrat în Ucraina

Cel mai puţin atragător sfert de finală este cel dintre Dnipro şi Brugge. Partida tur s-a disputat pe terenul belgienilor şi s-a încheiat la egalitate, fără goluri. Probabil, meciul din această seară, din Ucraina, va fi la fel de închis. O remiză albă va duce partida în prelungiri şi cred că acest scenariu nu supără niciuna dintre echipe. Cred că atât Dnipro, cât şi Brugge vor fi preocupate de defensivă şi vor încerca să nu primească gol. Miza este mare. O participare în semifinalele Europa League ar fi o performanţă notabilă pentru ambele tabere. Teama de a pierde va fi mai mare decât dorinţa de a câştiga în acestă dispută. Cred că se vor marca cel mult două goluri şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz