Ponturi pentru pariori: Săptămâna echipelor de top

Articolul a fost vizualizat de 925 ori

Săptămâna aceasta ne vom concentra atenţia asupra campionatelor de top din Europa. Bundesliga, Primera Division şi Premier League ne oferă meciuri interesante şi câteva oportunităţi de a paria efficient. Borussia Dortmund, Atletico Madrid şi Manchester United sunt alegeri mele pentru sfârşitul săptămânii.

Meci de trei puncte pentru Dortmund

Borussia Dortmund v SSC Napoli - UEFA Champions LeagueDeşi în turul campionatului a fost constant în subsolul clasamentului, Borussia Dortmund are şanse la un loc care să-i permit participarea în Europa League. Mai sunt patru etape până la final şi echipa antrenată de Klopp are de recuperat un handicap de trei puncte faţă de Augsburg şi Schalke, echipele care ocupă locurile de Europa League. În această etapă va juca pe terenul celor de la Hoffenheim. Ambele echipe sunt implicate în lupta pentru locurile de cupă europeană şi acest meci are o miză mare. Echipa care pierde îşi diminuează drastic şansele de a termina pe primele şase locuri. Între Hoffenheim şi Dortmund există o diferenţă clară. Borussia este o echipă cu tradiţie, o echipă care a respirat aerul marilor performanţe. Are în lot jucători foarte valoroşi precum Reus, Aubameyang, Kagawa şi Gundogan. Valoarea şi experienţa sunt atuurile celor de la Dortmund. Cred că vor câştiga confruntarea cu Hoffenheim. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

Atletico, favorită pe teren propriu

Atletico Madrid nu a mai reuşit parcursul foarte bun din sezonul trecut în Primera Division şi nu mai are şanse la câştigarea titlului de campioană. După 33 de etape se clasează pe poziţia a treia în clasament, la şapte puncte în spatele echipei clasate pe locul doi, Real Madrid. Cred că obiectivul trupei antrenate de Diego Simeone este clasare pe locul trei. Acesta permite participarea directă în grupele Ligii Campionilor. Sâmbătă va primi vizita celor de la Bilbao. Oaspeţii nu mai au nicio miză în acest sezon. Ocupă poziţia a opta şi nu au şanse de a participa în cupele europene sezonul viitor. În deplasare au avut un parcurs modest. Au înscris puţin şi au câştigat doar şase meciuri în 17 etape. Atletico este foarte puternică pe teren propriu. În 17 meciuri a obţinut 14 victorii şi două remize. A marcat 42 de goluri şi a primit doar 10. Atletico, alături de Barcelona, este cea mai în formă echipă din Primera Division. Cred că va câştiga acest meci şi îşi va consolida poziţia pe podium. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Meci uşor pentru Manchester

Mancheter United se luptă cu Manchester City şi Arsenal pentru un loc pe podium în Premier League. Mai sunt patru etape până la final şi fiecare punct câştigat sau pierdut poate cântări foarte mult în clasamentul final. United este foarte puternică pe teren propriu. A câştigat 14 dintre cele 17 meciuri jucate acasă şi are şanse mari să mai obţină o victorie în acestă etapă. West Brom este o echipă modestă în prima ligă din Anglia. Pe teren străin a obţinut doar trei victorii şi are şanse foarte mici să obţină un rezultat bun pe Old Trafford. Manchester are câteva avantaje şi cred că le va fructifica şi se va impune. Terenul propriu, plusul de valoare şi forma excelentă sunt argumentele unui pariu pe victoria gazdelor. La o miză de 10 unităţi, cota de 1,35 ne va aduce 3,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz