Ponturi pentru pariori: Final dramatic în Liga 1

Articolul a fost vizualizat de 915 ori

Liga 1 a intrat în linie dreaptă şi se dau lupte interesante atât pentru titlul de campioană, cât şi pentru evitarea retrogradării. Pentru prima poziţie se duelează Steaua şi ASA Târgu Mureş. ASA este revelaţia acestui sezon. Deşi este o nou-promovată, a reuşit un parcurs bun şi, ajutată de forma proastă a Stelei, a urcat pe prima poziţie în clasament. Are un avans de două puncte şi avantajul rezultatelor directe. Steaua are un program uşor până la finalul campionatului. Are nevoie de 12 puncte şi de un pas greşit al celor de la Târgu Mureş. În zona retrogradării se află 10 echipe.

Miză mare la Mediaş

fotbal pariuriASA Târgu Mureş se va deplasa la Mediaş pentru a-şi apăra avantajul de două puncte în faţa Stelei. Ardelenii sunt într-o postură inedită. Până la mijlocul săptămânii trecute erau pe poziţia secundă şi nu aveau nimic de pierdut. Steaua era considerată favorită la câştigarea titlului şi nu exista presiune pe ei. Acum lucrurile s-au schimbat. ASA a schimbat pălăria echipei care putea produce o surpriză cu pălăria echipei care conduce la limită competiţia şi nu are voie să facă paşi greşiţi. Meciul de la Mediaş are o miză mare pentru ambele echipe. Gazdele au şanse să rămână în prima ligă şi sezonul viitor. Au nevoie mare de puncte şi cred că vor juca cu determinare maximă. Mă aşept la un meci închis. Cred că ambele tabere vor fi atente în defensivă şi vor aştepta greşeala adversarului. Probabil oaspeţii vor forţa mai mult în atac, în special pe final, dacă nu vor conduce. Cred că un rezultat de egalitate la pauză este foarte probabil. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,97 ne va aduce 9,7 unităţi profit.

Meci echilibrat la Cluj

CFR Cluj primeşte vizita celor de la Botoşani şi partida se anunţă foarte echlibrată. Clujenii se află în zona retrogradării, dar au ajuns acolo din cauza problemelor financiare, nu din cauza rezultatelor sportive. Botoşani se clasează pe locul şase şi speră la o participare în Europa League. Cele două echipe nu sunt foarte generoase când vine vorba de goluri. Au un joc defensiv bun şi nu excelează în ofensivă. Cred că ambele echipe vor pregăti bine meciul din punct de vedere tactic şi nu vor da prea multe şanse adversarei. Probabil se vor marca cel mult două goluri. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Pandurii, favorită pe teren propriu

Pandurii Târgu Jiu nu s-a mai ridicat la nivelul la care a fost în ultimele sezoane. Sezonul acesta a avut rezultate modeste şi, cu patru etape înainte de final, are doar patru puncte avans faţă de echipa aflată pe primul loc retrogradabil. La finalul acestei săptămâni va primi vizita celor de la FC Braşov. Oaspeţii nu sunt o echipă de temut. Au reuşit doar trei victorii pe teren străin în acest sezon. Au mare nevoie de puncte, dar cred că sunt sub nivelul celor de la Pandurii. Gazdele au în lot jucători precum Mihai Roman, Răduţ, Nistor, Pintili sau Nicoară. Aceştia au făcut performanţă cu Pandurii şi pot face diferenţa împotriva unei echipe precum FC Braşov. Cred că echipa antrenată de Edi Iordănescu va reuşi să fructifice avantajul terenului propriu şi plusul de valoare individuală a jucătorilor şi se va impune. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,80 ne va aduce 8 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz