Ponturi pentru pariori: Ultima etapă în Primera Division

Articolul a fost vizualizat de 875 ori

Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra campionatului din Spania. Ecuaţia titlului de campioană a fost deja rezolvată. Suspansul s-a mutat în zona retrogradării şi în lupta pentru poziţia a patra. Vom avea parte de câteva meciuri interesante, care ne pot aduce profit.

Meci decisiv pentru Sevilla

Sevilla se clasează pe locul cinci în Primera Division, la un punct în spatele Valenciei. Cele două echipe se luptă pentru poziţia a patra în clasament, ultima care asigură participarea în Liga Campionilor. La finalul acestei săptămâni se va disputa ultima etapă din campionatul Spaniei. Sevilla va juca în deplasare, pe terenul celor de la Malaga. Pentru gazde, acest meci nu are miză. Malaga se află la mijlocul clasamentului şi traversează o perioadă uşor nefastă. În ultimele cinci meciuri de campionat, a reuşit doar o victorie şi o remiză. Sevilla are un sezon foarte bun. Este aproape de un loc care să-i permită participarea în Liga Campionilor şi a ajuns în finala Europa League, unde se va confrunta cu Dnipro. Este favorită în faţa Ucrainienilor şi are şanse mari de a câştiga trofeul. Între Malaga şi Sevilla există o diferenţă clară de motivaţie în acest moment. Oaspeţii mai au şi alte atuuri. Au un lot mai valoros şi un moral mai bun. În ultimele trei deplasări pe terenul celor de la Malaga, Sevilla a pierdut de două ori şi a reuşit un rezultat de egalitate. Deşi tradiţia confruntărilor directe nu-i este favorabilă, cred că echipa antrenată de Unai Emery se va impune. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

Miză mare la Almeria

Almeria are şanse foarte mici de a rămâne în prima ligă. Are de recuperat un handicap de două puncte şi va juca împotriva Valenciei, echipa clasată pe locul patru. “Liliecii” vin la Almeria foarte motivaţi să obţină victoria. Au nevoie de trei puncte pentru a fi siguri de participarea în Liga Campionilor sezonul viitor. Au câştigat doar şase dintre cele 18 deplasări, dar acum au un adversar facil şi cred că vor reuşi să-şi fructifice plusul de valoare şi experienţă. Cred că ambele echipe vor juca la victorie şi vom avea parte de un meci spectaculos. Gazdele nu mai au nimic de pierdut. Victoria este singurul rezultat care le dă speranţe că vor evita retrogradarea. Valencia este presată de Sevilla, echipă care ar putea s-o depăşească în clasament. Mă aştept la un meci disputat, la finalul căruia Valencia va fi învingătoare. Pariez 10 unităţi pe victoria oaspeţilor. Cota de 1,70 ne va aduce 7 unităţi profit.

Sărbătoare la Barcelona

Barcelona este campioana din acest sezon al Primerei Division. Mai este o etapă de disputat şi are un avans de patru puncte în faţa marii rivale, Real Madrid. Va juca ultimul meci pe teren propriu, împotriva celor de la Deportivo La Coruna. Meciul nu mai are nicio miză pentru catalani, dar cred că aceştia vor să sărbătorească alături de suporteri cu o victorie şi vor încerca să facă spectacol. Oaspeţii sunt ameninţaţi de retrogradare şi au nevoie foarte mare de puncte, dar vor întâlni un adversar foarte puternic. Barcelona a avut un sezon perfect. A câştigat titlul de campioană şi a ajuns în finala Ligii Campionilor. Cred că o echipă precum Deportivo nu poate rezista în faţa ofensivei catalanilor şi pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,25 ne va aduce 2,5 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz