Ponturi pentru pariori: Meci de gală la Berlin

Articolul a fost vizualizat de 1,203 ori

Sâmbătă va avea loc, la Berlin, finala Ligii Campionilor. Se vor confrunta două echipe cu o tradiţie bogată în fotbalul european. Barcelona a reuşit un sezon foarte bun. A câştigat campionatul şi cupa în Spania şi a ajuns în ultimul act al Ligii Campionilor trecând, fără emoţii, de Bayern Munchen. Juventus a dominat în ultimii ani Serie A şi acum a reuşit să completeze parcursul bun din campionat cu un parcurs excelent şi în Liga Campionilor.

Meci echilibrat la Berlin

La prima vedere, Barcelona pare favorită clară să câştige finala de sâmbătă. Are un lot mai valoros şi un atac excepţional. Messi, Neymar şi Suarez au înscris împreună peste 80 de goluri în acest sezon. Aceştia pot trece de orice apărare şi torinezilor le va fi foarte greu să-i oprească. Cred că vom avea parte de un meci foarte tacticizat. Niciuna dintre echipe nu-şi va asuma riscuri prea mari. Juventus a plecat din postura de „buturugă mică” şi în dubla confruntare cu Real Madrid. Şi-a jucat foarte bine şansele şi a reuşit să treacă de o echipă cotată mult mai bine. Tevez şi Morata sunt oamenii pe care italienii se bazează în atac. Cred că Allegri este conştient de faptul că echipa lui trebuie să înscrie dacă vrea să aibă o şansă în faţa Barcelonei. Ambele echipe vor fi foarte motivate şi vor da ce au mai bun în această partidă. Cred că vor înscrie fiecare cel puţin un gol. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,87 ne va aduce 8,7 unităţi profit.

Test uşor pentru Olanda

La finalul acestei săptămâni sunt programate câteva partide internaţionale amicale. Olanda primeşte vizita Statelor Unite ale Americii. Oaspeţii au reuşit să facă o figură frumoasă la ultimul Campionat Mondial. Deşi fotbalul nu este în prim plan peste ocean, naţionala SUA a făcut progrese importante şi poate pune probleme oricărei echipe. Olanda este una dintre cele mai puternice selecţionate din Europa. În preliminariile Campionatului European de anul viitor a avut un parcurs mult sub aşteptări. După cinci etape se clasează pe poziţia a treia, cu doar şapte puncte. În cea de-a doua parte a calificărilor trebuie să aibă un parcurs mult mai bun pentru a termina pe una dintre primele două poziţii. Olanda are jucători foarte valoroşi precum: Van Persie, Lens, Huntelaar sau Sneijder. Pe acest nucleu îşi poate construi o echipă care să facă performanţă la Campionatul European. Meciul din acest weekend va fi un test util pentru „portocala mecanică”. Cred că gazdele se vor impune şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,55 ne va aduce 5,5 unităţi profit.

Scoţia, favorită pe teren propriu

Scoţia va primi vizita selecţionatei Quatarului. Scoţienii se luptă cu Polonia şi Germania pentru unul dintre cele două locuri care asigură participarea la turneul final din Franţa. Pe teren propriu a reuşit trei victorii în trei etape, marcând opt goluri şi primind doar unul. Oaspeţii nu se ridică la nivelul unei echipe care luptă pentru un loc la Campionatul European. Quatarul este o echipă mică şi cred că victoria va fi o simplă formalitate pentru gazde.

Au un lot mai valoros şi mai experimentat. Publicul va avea un rol important. Fanii britanici îşi împing întotdeauna echipa de la spate. Pariez 10 unităţi pe victoria Scoţiei. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz