Hunedoara are un nou Campion European

Articolul a fost vizualizat de 1,311 ori

Mihai Martinesc, un puşti de doar nouă ani, a reuşit să câştige titlul de Campion European la categoria 9-10 ani kumite. Acesta a participat la numeroase competiţii europene sau mondiale şi a reuşit să câştige peste 100 de medalii.

poza karate

După medalia de aur obţinută la Campionatul Mondial, şi-a adăugat în palmares şi un aur obţinut la europene. Să ajungi campion într-un sport atât de solicitant este o performanţă fantastică. Trei ingrediente stau la baza performanţelor reuşite de Mihai: disciplina, pasiunea şi munca.

La startul celei de-a şaptea ediţii a Campionatelor Europene de karate pentru copii, cadeţi şi juniori WUKF, s-au aliniat 33 de federaţii. 1178 de sportivi au intrat în competiţie. Clasarea pe prima poziţia a podiumului nu a fost o sarcină uşoară. Federaţiile din Italia, Polonia, Belarus, Scoţia şi Anglia au deplasat la acest campionat delegaţii numeroase, din care au făcut parte sportivi valoroşi. Mihai Martinesc este antrenat de către sensei Dorel Garbau de la Club Kihon Deva şi are dublă legitimare, fiind legitimat şi la Champions Club Hunedoara.

Tags: ,

About Cristi Iuhasz