Fotbalul sud-american, în prim plan

Articolul a fost vizualizat de 1,219 ori

Majoritata competiţiilor interne s-au încheiat. Ne vom îndrepta atenţia asupra fotbalului sud-american. Campionatul din Brazilia, locul unde se joacă un fotbal foarte spectaculos, ne oferă câteva meciuri interesante. Vom avea ocazia să vedem la treabă fotbalişti care, probabil, vor ajunge în viitorul apropiat în cele mai puternice campionate ale Europei.

Deplasare grea pentru Corinthians

Corinthians a început bine acest campionat. După şapte etape se află pe poziţia a patra, la trei puncte în spatele liderului, Sao Paulo. La finalul acestei săptămâni va avea o deplasare grea, pe terenul celor de la Santos. Gazdele au un început nefast de sezon. În primele şapte meciuri au reuşit doar o victorie şi patru remize. Corinthians a avut un parcurs bun şi sezonul trecut.

S-a clasat pe locul patru, la egalitate de puncte cu ocupanta ultimei trepte a podiumului. Cred că şi sezonul acesta va lupta pentru una dintre primele poziţii şi are nevoie de un rezultat pozitiv în deplasarea de la finalul săptămânii. În ultimele trei confruntări directe cu Santos a reuşit două victorii la limită, scor 1-0, şi un rezultat de egalitate. Cred că oaspeţii vor reuşi cel puţin un rezultat de egalitate şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Sport Recife

Sport Recife va primi la finalul acestei săptămâni vizita celor de la Vasco da Gama. Cele două echipe se află în situaţii total diferite. Gazdele sunt neînvinse în acest sezon şi se află pe podium, la un punct în spatele liderului. Au jucat de patru ori pe teren propriu şi au câştigat de fiecare dată. Oaspeţii au reuşit doar trei remize şi cred că se vor bate pentru evitarea retrogradării.

În cele trei partide pe care le-au disputat pe teren străin nu au marcat niciun gol. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi formă. Cred că cei de la Sport Recife vor reuşi să-şi fructifice atuurile şi se vor impune. Au nevoie de trei puncte pentru a rămâne în vârful clasamentului şi au puterea să le obţină.
Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Gremio, favorită pe teren propriu

O altă confruntare interesantă este cea dintre Gremio şi Palmeiras. Ambele echipe se află la jumătatea clasamentului şi cred că disputa va fi una echilibrată. Gremio are avantajul terenului propriu. Echipa antrenată de Roger Machado este foarte puternică în partidele disputate pe propria arenă. A jucat patru meciuri acasă şi a reuşit trei victorii şi o remiză. Palmeiras a avut un parcurs rezonabil în deplasare, dar n-a strălucit. În trei partide a reuşit să câştige patru puncte. Gremio este într-o formă mai bună şi avantajul propriului teren va conta mult în această confruntare. Sezonul trecut, gazdele au terminat pe locul şapte, în vreme ce Palmeiras s-a salvat cu greu de la retrogradare. În acest moment, între cele două echipe există o diferenţă de anvergură. Toate indiciile duc spre o victorie a gazdelor şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,90 ne va aduce 9 unităţi profit.

About Cristi Iuhasz