MALL-ul devean anunţă creştere economică

Articolul a fost vizualizat de 1,223 ori

Investiţia celor de la New Europe Property Investments-NEPI dă spe­ranţe de mai bine mediului economic hunedorean. Asta pentru că fondul de investiţii înregistrat în Insula Man nu îşi plasează capitalul decât în economii­le emergente cu potenţial de creştere. Şi până acum nu a dat greş. Din portofo­liul NEPI fac parte mall-urile bucureştene Mega Mall, Promenada Floreasca, Vulcan Value Center, alături de CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia.

Un mall pentru mai multe oraşe

JpegEste clar! Deva Shopping City, construit de NEPI în prelungirea supermarket-ului Auchan, este gândit ca o platformă de distracţie pentru locuitorii de pe o suprafaţă cu raza ce poate ajunge până la 50 de kilometri în jurul Devei. Oamenii din Hunedoara, Simeria, Călan, Brad şi pleiada de localităţi rurale dintre ele vor găsi cu siguranţă tentantă oferta noului mall, după închiderea cinematografelor din judeţ. Este vorba de bucuria vizionării unei producţii cinematografice într-un multiplex care va cuprinde 6 săli de proiecţie echipate cu ultima tehnologie 3D. Şi asta e doar una dintre tentaţii. Centrul Comercial va aduce, în premieră, branduri de îmbrăcăminte şi încălţăminte de renume internaţional, precum H&M, C&A sau Deichmann, va suplimenta zona de servicii şi va pune la dispoziţia hunedorenilor o extinsă şi variată ofertă de diver­tisment din zonă. Vizitatorii se vor putea distra la bow­ling, biliard sau cazino. Va exista acces şi la o zonă de distracţie pentru copii, iar cei care vor să mă­nânce vor putea vizita food court-ul cu bucătării pentru toate gusturile, fast-food-uri şi cafenele. Deva Shopping City va mări şi spaţiul pentru parcare şi va pune la dispo­ziţia vizitatorilor 1.700 de locuri.
În fotografiile care însoţesc acest articol se poate vedea starea construcţiei la începutul acestei săptămâni. Cum ritmul de lucru este foarte rapid, este aproape o certitudine că noul mall îşi va deschide porţile pentru public la începutul toamnei.

About Adrian Sălăgean