Cupa Americii

Articolul a fost vizualizat de 1,300 ori

Săptămâna aceasta ne vom îndrepta atenţia asupra Cupei Americii. Competiţia a ajuns în faza sferturilor de finală şi au rămas opt echipe în cursa pentru trofeu. Argentina şi Brazilia par favorite, dar echipe precum Columbia sau Chile pot produce o surpriză. Columbienii au demonstrat asta, în faza grupelor, învingându-i pe brazilieni.

Argentina siteMeci închis între două echipe mici

Bolivia şi Peru sunt cele mai slab cotate echipe dintre cele care au ajuns în sferturile de finală. Acestea se vor confrunta pentru un loc în penultimul act. Miza acestui joc este foarte mare şi cred că vom avea parte de un meci închis. Ambele echipe vor fi preocupate de defensivă şi vor aştepta greşeala adversarului. Peru a ieşit din grupă cu o remiză albă şi o victorie la limită, scor 1-0, în faţa Venezuelei. Bolivia a marcat într-un singur meci în faza grupelor. Ocaziile de gol vor fi rare în partida din această noapte. Probabilitatea ca meciul să ajungă în prelungiri este mare. Cred că la pauză scorul va fi egal, 0-0. Pariez 10 unităţi pe o remiză după primele 45 de minute. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

Misiune grea pentru Argentina

Campioana mondială, Argentina, va juca împotriva Columbiei în sferturile de finală ale Cupei Americii. Ambele echipe vin după un parcurs foarte bun la Campionatul Mondial din Brazilia şi au jucători foarte valoroşi în lot. Cu toate acestea, în faza grupelor nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Argentina a obţinut două victorii la limită şi o remiză. Columbia a înscris un singur gol în cele trei meciuri disputate în grupă şi a reuşit să se califice de pe poziţia a treia, cu patru puncte. Cele două selecţionate au în componenţă jucători care evoluează la cel mai înalt nivel în Europa. Aceştia au avut un sezon foarte greu şi probabil resimt oboseala acumulată. Miza meciului şi dificultatea cu care se exprimă cele două echipe vor sta la baza unui meci cu puţine goluri. Un rezultat de egalitate la pauză este foarte probabil. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 2 ne va aduce 10 unităţi profit.

Brazilia, favorită clară

Brazilia are un drum neted spre semifinalele competiţiei. Va juca împotriva Paraguayului. Adversarii brazilienilor nu au pierdut în grupă, dar sunt mult sub nivelul selecţionatei antrenate de Dunga. După ce a ratat visul de câştiga trofeul de campioană mondială pe teren propriu, Brazilia atacă titlul de campioană a Americii. Mai are de făcut trei paşi pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Primul adversar îi este la-ndemână. Între brazilieni şi paraguayeni există o diferenţă clară de valoare şi de experienţă. Cred că aceasta se va vedea pe teren şi va face diferenţa. Neymar traversează o perioadă foarte bună şi îşi poate conduce echipa spre un nou triumf. Pariez 10 unităţi pe victoria Braziliei. Cota de 1,75 ne va aduce 7,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz