Preliminariile Europa League

Articolul a fost vizualizat de 1,124 ori

Competiţiile europene intercluburi revin în prim plan săptămâna aceasta. Astăzi se vor disputa partidele tur ale primului tur preliminar în Europa League. În această fază a competiţiei evoluează echipele mai slab cotate. Deşi nu au nume sonore şi sunt mai puţin cunoscute de publicul larg, acestea ne pot oferi meciuri interesante.

Matt Derbyshire,  Sebastian Diego SajaOmonia Nicosia, favorită în Georgia

Dinamo Batumi, vicecampioana Georgiei, primeşte vizita ciprioţilor de la Omonia Nicosia. Oaspeţii sunt favoriţi în această dublă confruntare. Nivelul campionatului din Cipru este mai ridicat decât cel al campionatului Georgiei. Echipele cipriote au ajuns frecvent în grupele copetiţiilor europene şi nu s-au făcut de râs. Omonia s-a clasat pe poziţia a patra în campionat sezonul trecut. Între cele două echipe există o diferenţă mare de experienţă în competiţiile euro­pene. Oaspeţii ştiu mai bine să gestioneze o dublă manşă eliminatorie. Cred că vor încerca să înscrie şi să obţină o poziţie cât mai favorabilă pentru meciul retur. Pariez 8 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,70 ne va aduce 5,6 unităţi profit.

Victoria, singura varian­tă pentru Steaua Roşie

Steaua Roşie Belgrad este echipa cu cel mai bun palmares care joacă în această fază a competiţiei. Fosta câştigătoare a Ligii Campionilor se va confrunta cu o echipă din Kazahstan, Kairat. Primul meci se va disputa astăzi, în Serbia. Gazdele au toate atuurile pentru a obţine o victorie ca­tegorică. Au un lot mai valo­ros, au experienţă şi mentalitate de echipă mare. Meciul se dispută pe o arenă cu capacitate de peste 50000 de locuri. Suporterii sârbi fac o atmosferă incendiară şi vor împinge echipa gazdă de la spate. Sezonul trecut, Steaua Roşie s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului, pierzând titlul în faţa celor de la Partizan Belgrad. Oaspeţii sunt în plină competiţie în campio­natul intern. Aceştia au ajuns la forma optimă şi au un avantaj din acest punct de vedere. Din păcate pentru ei, acest avantaj nu este suficient pentru a trece de sârbi. Cred că gazdele se vor impune fără probleme şi pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Debrecen îşi începe aventura europeană

Fotbalul maghiar, la nivel de club, traversează o perioadă nefastă. Performanţele repezentantelor Ungariei în competiţiile europene lipsesc cu desăvârşire. Debrecen, o echipă de tradiţie a fotbalul maghiar, îşi începe astăzi aventura în Europa League. Va juca pe teren propriu cu Sutjeska, o echipă mica din Muntenegru. Oaspeţii nu sunt obişnuiţi cu partidele din cupele europene şi cu astfel de confruntări eliminatorii. Cred că vor intra pe teren foarte hotărâţi să obţină un rezultat bun, dar trebuie să şi dispună de mijloacele necesare. Probabil, ţelul celor de la Debrecen este accederea în grupe. Primul pas spre realizarea acestui obiectiv este meciul din această seară. Au nevoie de o victorie care să le asigure o confruntare liniştită în retur. Au experienţa şi valoarea necesare pentru a se impune. Au avantajul terenului propriu şi cred că publicul îi va ajuta să se ridice la capacitatea lor optimă. Pariez 10 unităţi pe victoria gazdelor. Cota de 1,45 ne va aduce 4,5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz