Duel în trei pentru poziţia de lider

Articolul a fost vizualizat de 943 ori

Liga 1 a ajuns la a treia etapă . În primele două runde am avut parte de confruntări echilibrate şi încă nu ştim care dintre echipe se vor lupta pentru primele po­ziţii în clasament. Steaua pare favorită la câştigarea titlului de campioană. Târgu Mureş, deşi are probleme administrative, a reuşit un start de sezon foarte bun. Cred că ardelenii pot pune şi în sezonul acesta probleme Stelei.

Meci de trei puncte pentru ASA

FOTBAL:ASA TARGU MURES-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (26.10.2014)ASA Târgu Mureş are patru puncte după primele două partide din acest campionat şi vine după o victorie categorică, scor 5-1, pe terenul Astrei, o echipă cu pretenţii în Liga 1. La finalul acestei săptămâni primeşte vizita celor de la Concordia Chiaj­na şi are nevoie de victorie pentru a rămâne în fruntea clasamentului. Chiajna nu a avut un start strălucit de campionat, reuşind să câşti­ge doar un punct în primele două jocuri. Oaspeţii fac parte din grupul echipelor care se vor lupta pentru evitarea retrogradării sezonul acesta. Sezonul trecut, între cele două echipe au avut loc trei confruntări directe. Târgu Mureş s-a impus de două ori şi o partidă s-a încheiat la egalitate. Gazdele au un lot mai valoros şi mai experimentat. Cred că vor câştiga în faţa Concordiei şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,60 ne va aduce 6 unităţi profit.

Meci greu pentru Viitorul

Viitorul primeşte sâmbătă vizita celor de la Dinamo. Ambele echipe sunt neînvinse în primele două jocuri. Echipa antrenată de Hagi are două remize, ambele cu scorul de 2-2. Dinamo nu a primit gol în acest campionat şi are patru puncte în clasament. Meciul din această etapă este foarte important pentru echipa antrenată de Mircea Rednic. Oaspeţii au nevoie de trei puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului alături de ASA şi de marea rivală, Steaua. Dinamo are un joc defensiv foarte bun şi celor de la Viitorul le va fi greu să înscrie. În primele două etape nu au obţinut nici măcar o victorie. Cred că oaspeţii se vor apăra bine şi vor specula slăbiciunile din defensiva echipei gazdă. Pariez 10 unităţi pe un rezultat de egalitate sau o victorie a celor de la Dinamo. Cota de 1,43 ne va aduce 4,3 unităţi profit.

Steaua vrea a doua victorie în campionat

Steaua a avut un început ezitant de campionat, dar echipa antrenată de Mirel Rădoi şi-a intrat în ritm şi a început să câştige. Au reuşit două victorii consecutive, pe terenul celor de la Trencin şi împotriva celor de la Pandurii. La finalul acestei săptămâni o vor înfrunta, pe teren propriu, pe CFR Cluj. Clujenii au probleme financiare şi nu mai sunt echipa care se lupta la titlu sezoanele trecute. CFR vinde jucători pe bandă rulantă, doi dintre ei ajun­gând chiar la Steaua. “Roş-albaştrii” nu vor avea meci uşor, dar au câteva atuuri. Au un lot mai va­loros. Chipciu, Stanciu, Tade sau Hamroun pot face oricând diferenţa în favoarea echipei din Ghencea. Au şi avantajul terenului propriu. Chiar dacă suporterii nu mai susţin echipa cum o făceau în urmă cu câteva luni, avantajul terenului propriu va conta în desfăşurarea acestei partide. Steaua s-a impus în ultimele patru confruntări directe. Cred că o va face şi acum. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz