Antreprenor hunedorean ia atitudine împotriva calomniatorilor

Articolul a fost vizualizat de 1,534 ori

sigla proserv   Societatea comercială Proserv S.A. Hunedoara, membră a grupului Micro Mega HD S.A., îşi manifestă dezaprobarea faţă de atacurile calomnioase, la adresa firmei noastre, publicate în mediul on-line de către persoane care se prezintă a fi parte din mass-media hunedoreană.

Informăm opinia publică şi partenerii de afacere că societatea S.C. Proserv S.A. şi nicio altă firmă din grupul Micro Mega HD S.A. NU face obiectul unor cercetări ale instituţiilor statului român, faţă de vreuna dintre lucrările pe care le avem în derulare, acestea având la bază contracte obţinute şi efectuate cu respectarea legii.

Atacurile nefondate afectează grav imaginea societăţii noastre care, în decursul anilor, a derulat contracte atât cu parteneri români cât şi străini, reuşind să câştige, prin calitatea prestaţiilor, o bună reputaţie internă şi internaţională. Din acest motiv am traversat criza economică, fiind capabili să păstrăm locurile de muncă ale angajaţilor noştri.

Este evident că atacurile calomnioase la adresa societăţii noastre şi a grupului de firme din care facem parte au legătură cu faptul că unul dintre acţionari este deputatul de Hunedoara, Carmen Hărău. Transferarea unor răfuieli politice în zona economică, prin alterarea pe nedrept a imaginii unui grup de firme cu peste 700 de angajaţi şi 25 de ani vechime, este un gest inacceptabil, cu atât mai mult cu cât insultă un număr mare de cetăţeni care muncesc onest şi susţinut, de zeci de ani, pentru banii încasaţi de firmă.

Campaniile de denigrare a societăţii, de care am luat act recent, nu se întemeiază pe realitate, ajungându-se inclusiv la a denatura declaraţii ale unui oficial de stat! Vă asigurăm că ne vom apăra prin toate mijloacele legale imaginea publică şi le promitem angajaţilor noştri să menţinem confortul lor de a munci într-un grup de firme serios, stabil din punct de vedere financiar şi cu o bună repu­taţie pe pieţele pe care îşi desfăşoară activitatea.

Comitelul Director al S.C. Proserv S.A. Hunedoara

About Administrator