Meciuri decisive pentru play-off

Articolul a fost vizualizat de 880 ori

Astăzi se dispută partidele retur din turul trei preliminar al Europa League. 56 de echipe se luptă pentru un loc în play-off. În majoritatea confruntărilor calificarea încă se joacă. Vom avea parte de meciuri foarte disputate. Câteva dintre ele ne pot aduce profit.

Meci echilibrat la Copenhaga

General views of trophies and yearbook - 2011 UEFA Super CupDanezii de la FC Copenhaga primesc astăzi vizita cehilor de la FK Jablonec. Meciul tur s-a încheiat cu victoria la limită, scor 1-0, a celor de la Copenhaga. Ambele echipe au un stil de joc defensiv şi nu sunt deloc generoase la capitolul „spectacol”. Acesta este un meci decisiv şi ambele echipe îl vor trata prudent. Gazdele au avantajul victoriei din deplasare şi cred că vor practica un joc de aşteptare. Oaspeţii trebuie să învingă pentru a spera la calificare, dar cred că nu se vor avânta în atac. Vor aştepta greşeala adversarului şi vor încerca să înscrie la o fază fixă. Cred că în acest meci nu se vor marca mai mult de două goluri. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Rubin, favorită la calificare

Campionatul Rusiei a crescut în ultimii ani. Echipele sovieti­ce au investit bani mulţi şi au transferat jucători foarte buni. În competiţiile europene, performanţele acestora nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. În Europa League ne-am obişnuit cu prezenţa ruşilor în fazele superioare, dar în Liga Campionilor nu au reuşit nimic notabil. Rubin este o echipă redutabilă în campionatul Rusiei. Anul trecut a terminat pe locul cinci şi a obţinut calificarea în Europa League. În turul trei preliminar al acestei competiţii se confruntă cu austrie­cii de la Sturm Graz. Aceştia au încheiat pe poziţia a patra sezonul trecut şi nu sunt o echipă de speriat. Salzburg domină categoric campionatul în Austria şi cred că este singura echipă care s-ar putea califica în faţa unei echipe de top din Rusia. Meciul tur s-a jucat pe terenul celor de la Sturm Graz. Rubin s-a impus cu scorul de 3-2. Victoria şi cele trei goluri marcate în deplasare le oferă şanse mari de calificare. Echipa din Graz nu este foarte puternică în deplasare. Sezonul trecut, a jucat 18 partide pe teren străin şi a câştigat doar opt. Între cele două echipe există o diferenţă clară de valoare şi de experienţă. Cred că Rubin va câştiga meciul de astăzi şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Meci de trei puncte pentru Bilbao

Athletic Bilbao este una dintre cele mai puternice echipe care evoluează în această fază a competiţiei. Spaniolii au o competiţie internă foarte puternică şi acest lucru se vede în evoluţiile şi rezultatele lor în competiţiile europene. Inter Baku este adversara celor de la Bilbao în acest tur preliminar. Vorbim despre o echipă mică, din campionatul Azerbaidjanului. Aceasta a fost înfiinţată în anul 2004 şi are puţină experienţă în cu­pele europene. Meciul tur s-a jucat în Spania şi Bilbao s-a impus cu scorul de 2-0. Această victorie le asigură un retur liniştit. Probabil nu vor folosi toţi jucătorii de bază, dar cei care vin de pe bancă vor încerca să demonstreze că merită un loc în prima echipă. Pentru o echipă precum Inter Baku va fi foarte greu să ţină piept unei reprezentante a Spaniei, chiar dacă joacă cu echipa a doua. Cred că Bilbao se va impune şi pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz