Compionatele de top revin în primplan

Articolul a fost vizualizat de 1,047 ori

Pauza competiţională s-a terminat, sau este aproape de final, în majoritate campionatelor din Europa. Oferta pentru pariori este din ce în ce mai bogată şi avem parte de multe meciuri interesante. Campionatele din Anglia, Germania, România sau Franţa ne propun câteva confruntări care ne pot aduce profit.
Meci de trei puncte pentru Dinamo

Manchester-United-v-Tottenham-2978616Dinamo primeşte astăzi vizita nou-promovatei FC Voluntari. Ambele echipe au avut un start greoi de campionat. Jocul lor ofensiv este la un nivel scăzut şi golurile apar foarte greu. Dinamo are două victorii şi trei remize în primele cinci etape. Ultimul rezultat de egalitate l-a obţinut pe terenul marei rivale, Steaua. Voluntari nu are nicio victorie în acest sezon. În primele cinci meciuri a înregistrat patru remize şi o înfrângere. Se întâlnesc două echipe cu aspiraţii diferite. Dinamo luptă pentru primele poziţii, în vreme ce FC Voluntari îşi doreşte să rămână în prima ligă. Echipa antrenată de Mircea Rednic are câteva avantaje în această confruntare. Terenul propriu, plusul de valoare şi experienţa sunt atuurile dinamoviştilor. Cred că şansele gazdelor de obţine cele trei puncte puse în joc sunt foarte mari. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,65 ne va aduce 6,5 unităţi profit.

Barcelona, favorită la câştigarea trofeului

La finalul acestei săptămâni se va disputa Supercupa Spaniei. Pentru acest trofeu se vor duela Barcelona şi Bilbao. Avem de a face cu o confruntare de tip David şi Goliat. Barcelona este un colos al fotbalului mondial. Câştigă an de an trofee şi cred că are şanse foarte mari să-şi mai adauge unul în palmares săptămâna aceasta. Bilbao este o echipă mică în Spania. Nu poate emite pretenţii la podium. În ultimii ani a participat frecvent în competiţiile europene, dar nu se poate bate cu echipele de top precum Barcelona sau Real Madrid. Catalanii au un lot mult mai valoros. Calitatea jucătorilor îşi va spune cuvântul în această confruntare şi cred că Barcelona va câştiga trofeul. Pariez 10 unităţi pe victoria acesteia. Cota de 1,40 ne va aduce 4 unităţi profit.

O nouă şansă pentru Manchester

Manchester United a dezamăgit în ultimele sezoane. „Diavolii roşii” îşi propun în fiecare an câştigarea titlului, dar în ultima vreme nu au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Săptămâna trecută a început un nou sezon în Premier League şi echipa antrenată de Van Gaal are şansa de a o lua de la capăt. A început cu o victorie în faţa celor de la Tottenham. Etapa aceasta va juca pe terenul celor de la Aston Villa şi are şansa de a obţine a doua victorie. Gazdele fac parte din categoria echipelor modeste în Premier League. Sunt o echipă de a doua jumătate a clasamentului şi nu pot emite mari pretenţii în faţa unui adversar de top. Manchester a câştigat cinci din ultimele şase confruntări directe. Cred că partida de astăzi se va disputa după scenariul ultimelor dueluri şi cei de United se vor impune. Pariez 10 unităţi pe victoria lor. Cota de 1,62 ne va aduce 6,2 unităţi profit.

Meci greu pentru Frankfurt

La finalul acestei săptămâni se dă startul competiţiei în Bundesliga. Una dintre revelaţiile sezonului trecut, Wolfsburg, primeşte vizita celor de la Frankfurt. Gazdele au un lot valoros şi cred că se vor lupta pentru un loc pe podium şi în acest sezon. Frankfurt este o echipă de jumătatea clasamentului şi are şanse mici de a obţine un rezultat pozitiv în această deplasare. Wolfsburg este foarte puternică pe teren propriu şi cred că va obţine victoria în confruntarea cu Frankfurt. Pariez 10 unităţi pe acest pronostic. Cota de 1,50 ne va aduce 5 unităţi profit.

Tags: , ,

About Cristi Iuhasz