Râsu’ lumii: Pamflet nr. 658

Articolul a fost vizualizat de 1,152 ori

Materialele din această pagină au caracter de pamflet şi trebuie tratate ca atare. Imaginile marcate cu “T” reprezintă trucaje. “Râdeţi cu noi sau de noi, dar nu uitaţi să râdeţi!”

Reeditarea politică dâmboviţeană a seriei de succes "Greu de ucis". Ponta doreşte să-l imite pe Bruce Willis,  doar că se mulţumeşte să se salveze numai pe el (ca premier), reuşind să semene cu un alt personaj: Terminator.

Reeditarea politică dâmboviţeană a seriei de succes “Greu de ucis”. Ponta doreşte să-l imite pe Bruce Willis,
doar că se mulţumeşte să se salveze numai pe el (ca premier), reuşind să semene cu un alt personaj: Terminator.

După trei ani în care au reuşit să oprească mai toate autostrăzile începute de ceilalţi, miniştrii guvernării PSD promit pre-electoral că vor face mulţi mai mulţi kilometri, chiar de-ar fi să pună şi ei mâna pe cazmale. Nu ne amăgim însă! Uneltele vor rămâne la fel de curate şi de noi imediat după ce fotoreporterii şi cameramanii TV  termină de pozat, respectiv de filmat.

După trei ani în care au reuşit să oprească mai toate autostrăzile începute de ceilalţi, miniştrii guvernării PSD promit pre-electoral că vor face mulţi mai mulţi kilometri, chiar de-ar fi să pună şi ei mâna pe cazmale. Nu ne amăgim însă! Uneltele vor rămâne la fel de curate şi de noi imediat după ce fotoreporterii şi cameramanii TV termină de pozat, respectiv de filmat.

Tags: ,

About Pamfletologu' Gogu