În colimator Nr. 667

Articolul a fost vizualizat de 869 ori
Poveste adevărată: un turist hunedorean ajuns la Veneţia a fost rugat de o co-naţională  analfabetă care-l face de ruşine prin ocupaţia ei să-i scrie un mesaj cu care să impresioneze trecătorii şi care să o ajute să "producă" mai mult. Ce a scris hunedoreanul nostru ca să se răzbune: "Am 20 de copii, mor de foame, dorm la hotel, nu mănânc paste, doar carne!".

Poveste adevărată: un turist hunedorean ajuns la Veneţia a fost rugat de o co-naţională analfabetă care-l face de ruşine prin ocupaţia ei să-i scrie un mesaj cu care să impresioneze trecătorii şi care să o ajute să “producă” mai mult. Ce a scris hunedoreanul nostru ca să se răzbune: “Am 20 de copii, mor de foame, dorm la hotel, nu mănânc paste, doar carne!”.

Această imagine poate produce un banc de genul  următor: cum parchează un  hunedorean (în stânga imaginii), un neamţ (în dreapta) şi un cărăşean (în centru). Hunedoreanul parchează la distanţă clară de linie, ca nu care cumva să-l sărăcească cineva cu vreo amendă, neamţul parchează la limită pentru că-şi ştie limitele, iar cărăşeanul parchează cum vrea pentru că "Banatu-i fruncea" şi la neplata amenzilor.

Această imagine poate produce un banc de genul
următor: cum parchează un
hunedorean (în stânga imaginii), un neamţ (în dreapta) şi un cărăşean (în centru). Hunedoreanul parchează la distanţă clară de linie, ca nu care cumva să-l sărăcească cineva cu vreo amendă, neamţul parchează la limită pentru că-şi ştie limitele, iar cărăşeanul parchează cum vrea pentru că “Banatu-i fruncea” şi la neplata amenzilor.

About Administrator