În colimator Nr. 669

Articolul a fost vizualizat de 1,024 ori
Nu ştim care dintre şoferi a fost de vină  pentru accident, dar putem presupune că amândoi ar fi putut fi  serios "afectaţi"  de imaginea de pe "dubiţă", cu puţin timp înainte de impact. Şoferul dubiţei o fi fost cu gândul la ea, cel al autoturismului cu ochii, sau, cine mai ştie?!

Nu ştim care dintre şoferi a fost de vină pentru accident, dar putem presupune că amândoi ar fi putut fi serios “afectaţi” de imaginea de pe “dubiţă”, cu puţin timp înainte de impact. Şoferul dubiţei o fi fost cu gândul la ea, cel al autoturismului cu ochii, sau, cine mai ştie?!

Dacă, în România, vreun candidat la preşedinţie ar promite, printre  altele, desfiinţarea trotuarelor, ar câştiga cel puţin 5  - 10  procente doar cu o asemenea  promisiune. Pe foarte mulţi şoferi îi încurcă, sau îi salvează de la a mai pierde timp în căutarea unui loc de parcare  regulamentar.

Dacă, în România, vreun candidat la preşedinţie ar promite, printre altele, desfiinţarea trotuarelor, ar câştiga cel puţin 5 – 10 procente doar cu o asemenea promisiune. Pe foarte mulţi şoferi îi încurcă, sau îi salvează de la a mai pierde timp în căutarea unui loc de parcare regulamentar.

About Administrator